coply123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merak etmeyin Beşiktaş Vadofone Arena olcakBjk nin stadını yine inönü mü yapacaksın yeni stat yapılıyo onu ekliyemezmisin?
Kardeş geçen sene yapmıştık 240x320 hatta Samed Çimenle ortak yapmıştıkkardeş 240x320 de yaparmısın
bana kalırsa önemli olan grafik. aynı grafiktente sıkıldım. kamera açısını değiştirebilirsen değiştir.
Zaten Pes oynamak isterseniz gidin Pc deki Pesi oynarsınız.Bu oyunda amaç yolda olduğunuzda vs pc nizin olmadığı yerlerde elinizin altında bir Pes olmasıdır.ve bu pesinde Sportoto süper ligli olmasıdırZaten Aynı Grafik olsada Gelen Özellikler Etkilemiyor İnsanı. Kaç Türden değişik Mod yaptılar ama Sıkıyor insanı DEMO' sunu oynadım yinede sıkıldım
Transfer dönemi bitmeden 5 gün sonra filan yayınlarım hatta belli olmaz 2 hafta sonra da olabiliroyunu artık yüklede oynayalım
Ronaldo'yu kaldırdım yeni menü koydum herkezin beğenceği tarzdan.2 hafta veya 1 hafta sonra yayınlarım.jar'ın içindekı adamları menülerı felan degıstırsen oynanır. Bide menüye ronaldoyu koyma bence kötü duruyo. Ben oyunu artık paylaş. Yeni transfer olursada yeni versiyon olarak paylaşırsın
Evet onlar eskiydi şimdi konyaspor,erciyesporu filan olcakDEMO da Küme Düsen takımlar var Orj de kaldırcan herhalde
o benden alakalı bir sorun değil,bilgisayarınızdan indirip tele atıp kurabilirsiniz.Link atmışsin ama tam sayfa yüklenirken telefon kapanıyo bunu düzelte bilir misin
Avrupanın önemli takımlarının transferini yapabilirim mesela bayern,barça,real,schalke,dortmund vb.Avrupa Takımlarının Transferleride yenimi yani
(Sanogo Arsenal) (Neymar Barcelona) (M.Götze B.Münih) (Aumbameyang B.Dortmund)
Bjk'ye Solbek için Büttneri eklermisiniz Forvete enaramo , Atiba Hucthison gibi transferler M. Demirci istiyorm
http://www.maxicep.com/java-oyunlar/turkiyede-ilk-java2me-pes-2013-turkiye-ligi-714325.html Burdan indirebilirsin ama kadrolar geçen sezonun kadroları ama ileride güncellerim240x320 yapıcnmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?