TÜRKİYE Splashscreen by Bessonnitsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia603 belle fp2 kullaniyorum.yüklenemiyor.bu yerleşik bir bileşen uyarisi aliyorum

.sis paketini yüklemek için cihazın hackli olmalı, installserver ve open4all yamaları aktif olmalıdır.

.mif paketini yüklemek için joshlog mod gereklidir.

Kolay gelsin ...

mferdi

mferdi

Üye

bakalım beğenecenmi arkadaşım

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor diyen arkadaşlar için illustrator'den tekrar editledim önce kendi telefonumda denedim çalışıyor ve şuan bu splashscreen'ı kullanıyorum. MediaFire logosuna tıklayın indirme sayfasına yönleniceksiniz. Güle güle kullanın ...

ender04

ender04

Üye
son düzenlediğin mifi yükledimtel açılmadı tekrardan yazılım atıp düzelttim

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Valla sen bu .mif olayını bambaşka boyutlara taşımışın. Altı üstü joshlog mod yapıp e/resource/apps'a kopyalayıp cihazı yeniden başlatıcaktın.

smh60

smh60

Üye
Teşekkürlerr

ender04

ender04

Üye
vala kardeş kusura bakma ama joshlog mod biraz önce yaptım başka mif denedim oldu senin mifi denedim teli kapattım açılmadı flaşladım tekrardan maximodu kurdum başka miflerdenedim senin mifte tel gine takıldı yani senin anlayacağın dün akşamdan beri tel yazılım manyağına döndü ama senin mifte bir eksik var buanda telde hem maximod yüklü hemde de joshlog modu yaptım istediğim açılış ekranını yüklüyorum bir sorun yok senin mifide çok sevmiştim ama olmadı sende haklı olabilirsin ama bugün bütün yolları denedim kardeş kızma darılma benim sana bir kastım yok ben yaşadıklarımı yazdım

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
vala kardeş kusura bakma ama joshlog mod biraz önce yaptım başka mif denedim oldu senin mifi denedim teli kapattım açılmadı flaşladım tekrardan maximodu kurdum başka miflerdenedim senin mifte tel gine takıldı yani senin anlayacağın dün akşamdan beri tel yazılım manyağına döndü ama senin mifte bir eksik var buanda telde hem maximod yüklü hemde de joshlog modu yaptım istediğim açılış ekranını yüklüyorum bir sorun yok senin mifide çok sevmiştim ama olmadı sende haklı olabilirsin ama bugün bütün yolları denedim kardeş kızma darılma benim sana bir kastım yok ben yaşadıklarımı yazdım

Estağfirullah ama anlamadım nasıl senin cihazda olmaz diye :S Ben N8'de deniyorum oluyor. Sen 701'de mi deniyosun?

Birde benim paylaştığım diğer splashcreenları dener misin? Çözümü üretmemde bana yardımcı olursun hem. Anlayışın için teşekkür ederim ...

ender04

ender04

Üye
kardeş denedim hatta turkiye mifinide denedim hafıza kartını çıkarınca sorun yok güzel çalışıyor yanlız hafıza kartını takınca hiç açılmıyor bu dediğim türkiye mifinde oluyor sayısal mifi denedim oda hk olunca açmadı hk çıkardımdenedim açtı tekrardan hafıza kartını takıp denedim geçde olsa açtı tekrar kapatıp açtım açmadı hafıza kartını çıkardım denedim sorunsuz açtı yani gördügüm kadarıyla hafıza kartıyla alakalı benim yapabileceğim bu çözümü sana aklmış usta sensin umarım bu yazdıklarım işine yarar tel701 sistem fp2

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Özelden sana bir link attım onu yap olursa bana bildir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben windows 7 yapıcam video ile çekip :) teşekkürler

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Kolaylıklar diliyorum, rica ederim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...