Türkiye sınıfta mı kaldı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye sınıfta mı kaldı?
, ve Latin ’dan toplam 44 ülkede yapılan testte, , sondan birinci olarak gösterildi. Türkiye "En düşük seviyede İngilizce bilen ülkeler" arasında Avrupa’daki tek ülke oldu. Avrupa’dan 19 ülkenin yer aldığı testte, Türklerden sonra İngilizce yeterlilik seviyesi en düşük olanlar Ruslar, İspanyollar ve İtalyanlar olarak gösterildi.

Verilen bilgilerde, dünyada artık İngilizce bilmenin "avantaj değil temel bir gereksinim olduğu" savunulurken, çok uluslu şirketlerin yarısının günlük konuşma dilinin İngilizce olduğu vurgulandı.
KAYNAK:

• Beğen
Tepkiler: babamsağolsun

R.A.M

R.A.M

Üye
Bırak millet bizim dili öğrensin :-)

• Beğen
Tepkiler: babamsağolsun ve spy ghost
TheCower

TheCower

Üye
Aynen bi de sorun bakalım bu 44 ülkeden kaç kişi Türkçeyi biliyor.

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
turkceyi geç vatandaşlarına sor türkiye yi bilmez

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
greenmile

greenmile

Üye
bugun ingilizce bilmek bile ozel kilmiyor insani,cunku evrensel bir dil herkes biliyorsun gozuyle bakiyor.Ozellikle buyuk sirketlerde yanina ekstra bir dil daha bilmek ise sizi ozel kilmaya basliyor mesela japoncayi ogrenme niyetim var benim

• Beğen
babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
Türk demek Türkçe demektir NE MUTLU TÜRKÜM diyene bu oyunlara gelmeyelim çin deki uygur türklerine çinliği çinceyi kazakistan ve çevresin deki türklere rusluğu ve rusçayı Türkiye ve Azerbaycana da ingiliz ve ingilizceyi dayatarak bizleri asimile etmeye çalışıyorlar kendi kültürümüzü yok etmemizi sağlıyorlar japonya ingilizceylemi bilimde uğraşıyor arkadaş lardaha fazla bilgi için OKTAY SİNANOĞLU nu araştırın size haranti veririm bu adam şu an da türkleri ve türkiye yi kurmaya çalışıyor bi de defa hayatını okuyalım umarım dediklerimi dikkate alırsınız :off:

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Türk demek Türkçe demektir NE MUTLU TÜRKÜM diyene bu oyunlara gelmeyelim çin deki uygur türklerine çinliği çinceyi kazakistan ve çevresin deki türklere rusluğu ve rusçayı Türkiye ve Azerbaycana da ingiliz ve ingilizceyi dayatarak bizleri asimile etmeye çalışıyorlar kendi kültürümüzü yok etmemizi sağlıyorlar japonya ingilizceylemi bilimde uğraşıyor arkadaş lardaha fazla bilgi için OKTAY SİNANOĞLU nu araştırın size haranti veririm bu adam şu an da türkleri ve türkiye yi kurmaya çalışıyor bi de defa hayatını okuyalım umarım dediklerimi dikkate alırsınız :off:

Bugun uluslararasi calismayan tek bir buyuk sirket soyleyebilir misiniz bana?

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
ağlanacak halimize gülüyoruz desem yanlış bir değim mi olur.
en iyisi yorumsuz diyeyim.:hmmm

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
herseyini yabancidan sagladigin surece,onun dilini de ogrenmek zorundasin ne yazik ki

• Beğen
R.A.M

R.A.M

Üye
Biz onların dilini okullarda neden öğreniyoruz adamlar dünyaya hakim o yüzden onlara bakın başka bir dil öğretiliyormu

• Beğen
babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
Bugun uluslararasi calismayan tek bir buyuk sirket soyleyebilir misiniz bana
arkadaşım dil öğrenmiyelim demiyorum sadece şunu diyorum en basittinden biyoloji dersinde ki latince terimlerin bir kere Türkçesine çalışsan konuyu daa iyi kavraya bilirsin Mehmet akif ersoy demiştir ki tarihten ders alınsaydı tekerrür etmezdi nasılki Çinliler asya hun dev. yenemeyeceğini anlayınca Türkleri kültürel soykırıma (asimile) uğratarak milli benliklerini yok etmeye çalışmış ve azçok başarmış balkanlara göç eden macar Türkleri ve Bulgarlar yine aynı durumdalar. japonya 20 senede teknoloji devi oldu ve geleneğine göreneğine sahip çıktı. bizde ise geleneğimizi göreneğimizi kaba ilkel göstermeye çalışıyorlar (farz-ı misal ÇOCUKLAR DUYMASIN) arkadaşlar 10-20 sene sonra ülkeyi yönetenler biz olacağiz şimdiden yarının büyükleri olarak bilinçlenmemiz gerekiyor şimdi bilinçlenelim yarın işi bitirelim VATANINI MİLLETİNİ SEVEN DAHA FAZLA BİLGİ EDİNMEK İSTEYENLER 'BYE BYE TÜRKÇE' 'BÜYÜK UYANIŞ' adlı kitapları okuyabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt