Haber Honor markalı telefonlar, Türkiye pazarına giriş yapacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Honor markalı telefonlar, Türkiye pazarına giriş yapacak
Huawei'nin alt markası olarak daha çok Asya pazarlarında görev üstlenen Honor isimli şirket, şimdilerde ise Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.



Akıllı telefon sektöründe Huawei markasının alt markası olarak görev üstlenen Honor markası, Çin merkezli telefon üreticilerinin en önemlileri arasında yer almayı başarıyor. Londra'da bir lansman etkinliği düzenleyen Honor isimli telefon üreticisinin şirket başkanı Mr. George Zhao, gerçekleştirdiği açıklama da Türkiye'de mobil cihazlara olan ilgiyle ilgili sözler sarfetti.



Sektörde özellikle son dönemlerde 7X ve V10 isimli güçlü donanımsal özellikleri içeren modelleriyle dikkatleri üzerine çeken şirketin hedef ülkelerinden birisinin ise Türkiye olduğu ortaya çıktı. Diğer Avrupa ülkelerindeki mobil pazara da merhaba demeye hazırlanan Honor markasının en çok önem göstereceği ülkeler arasında ise Türkiye'nin olacağı vurgulandı.



Honor V10 isimli modelle birlikte ülkemizdeki üst seviye performans tutkunlarını hedefine alacak olan şirket, Honor 7X isimli modeliyle ise daha çok orta segment kullanıcılarının dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Global pazarda bu modelleri diğer markaların emsal cihazlarına göre çok daha düşük fiyat etiketiyle satışa sunan Honor, bu politikasını ülkemizde de devam ettirmeyi hedeflediğini açıkladı.



Honor Başkanı Mr. George Zhao yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Cesaret Honor’un DNA’sında var. Bu onu sürekli inovatif teknolojilerle ilerlemesini, estetik dizayna ve iyi kaliteye sahip olmasını, deneyimlerle genç nesillere ulaşmasını sağlıyor. Honor markası için Türkiye 5 hedef ülkemizden biri olacak ve direkt merkezimize bağlı olarak çalışacak."
Honor markalı telefonlar, Türkiye pazarına giriş yapacak
 
  • Beğen
Tepkiler: ibrother


yeumyang

yeumyang

Moderator
Huawei cihazları tasarım donanım açısından çok güzel ürünler ama ülkemizde pek tutulmuyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve ibrother
ibrother

ibrother

Üye
Huawei cihazları tasarım donanım açısından çok güzel ürünler ama ülkemizde pek tutulmuyor
Lafı ağzımdan aldın, Huawei Amerikan iken daha kaliteliydi mesela Huawei ideos X5 hala aklımda o neydi öyle ya... Şimdi nerdee. Android One saçmalığı ve nokia gibi özellikleri iyileştirme yerine kamera odaklı telefon çıkarıyor..
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Honor V10 çok harika bir cihaz. Fiyatı da çok uygun bu sebeple iyi bir f/p oranı ile ülkemize giriş yaparsa adından söz ettirmeyi başarır.
 

Benzer Konular



Üst Alt