Türkiye Radyoları Uygulaması Mağazada Ücretsiz

achambo

Üye
bende de mağazada yok

- - - Eklendi - - -

[h=2]Üzgünüz, bu öğe Nokia E7-00 Belle cihazında kullanılamaz:[/h]

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Sadece benim mağazada mı var arkadaşlar. Benim diğer uygulamalardan girmeye çalışın bi de.

burdaki linkten girince Bu uygulama artık indirilemez yazıyor, marketten bakınca "senin profilden" uygulama hiç görünmüyor

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Tamam buldum sorunu bazı modeller için çekmişler mağazadan uygulamayı. Tekrar düzeltip gönderdim şimdi beklemedeyim...
nokia mağaza testleri düzgün yapamıyorki... N8 de çalışan uygulama c6-01 de açılmamış mesela bana şimdi gelen raporda

- - - Eklendi - - -

Kampanya zorunlu olarak uzatıldı

tamam dostum mağazaya düştüğünde konuda belirtirsin

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ekleyeceğim. Adamlar bilgilendirme mesajı dahi göndermemişler. Şimdi kontrol paneline girince gördüm

asadas74

Üye
rap müzik katogorisi de istiyorz .uygulma güzel

dostum bendede açılmamıştı iap bileşeni yüklemek zorunda kalmıştım bilgin olsun yani bu bileşeni kendisi yüklerken çekmiyor, manuel olarak yüklemek gerekiyor Bu sebeple onay gelmiyor bence

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
dostum bendede açılmamıştı iap bileşeni yüklemek zorunda kalmıştım bilgin olsun yani bu bileşeni kendisi yüklerken çekmiyor, manuel olarak yüklemek gerekiyor Bu sebeple onay gelmiyor bence
Uygulamadan kaldırdım ben iap bileşenini sadece satın almalı yaptım o yüzden sorun değil

Mağaza da hala görememekteyim.Akın mağazada senin bölümüne girdiğimde çoğu uygulama var ama bu radyo yok.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Mağaza da hala görememekteyim.Akın mağazada senin bölümüne girdiğimde çoğu uygulama var ama bu radyo yok.

bazı cihazlar için c6-01 de dahil reddedilmiş uygulama tekrar bir düzeltme istedim onay için bekliyor şuan hafta sonu olduğu içinde çalışmıyorlar 5 iş günü içinde düzelecektir

MrExpert

Üye
bazı cihazlar için c6-01 de dahil reddedilmiş uygulama tekrar bir düzeltme istedim onay için bekliyor şuan hafta sonu olduğu içinde çalışmıyorlar 5 iş günü içinde düzelecektir

İstek Kanallar hala eklenmedi.

gayet de güzel açılıyor şu an dinliyorum valla tekrar deneselermiş

temm06

Üye
tşkler.akınorta.