BurakTura
Üye
normal bildiğimiz rom atma gibi odin'den atıcam dimi ? ancora.ops'u seçicem sonra dosyayı seçicem telefon download mod yüklüycem gidicek dimi ?est ben kaldırmıyorum devredışı bırakıyorum sadece o zaman çalışıp ram yemiyor zaten. Yani sistem uygulamalrı ve daha fazlası geri gelecek
olabilirhocam yapamiyorsaniz abdurcanmk teamden yapabilirmi?
yok kardeşim ne kusuruBenim pcm olsa ben yaparim suan evde değilim kusura bakmayin
Yurt ici kullanmanin faydalariyurt dışı note 2 kullanmanın faydaları2 haftadır 4.3 kullanıyorum
2 aydır kullanıyon banada yardım etsene birazcıkYurt ici kullanmanin faydalari2 aydir 4.3 kullanıyorum
Onun paylastigi bi link vardi googledriveden ordan indircen telefonu download moda alcan odin de gerekli islemleri yapip pda kısmına koycan sonra flashlayacajsin..internette birsuru anlatim var nesini anlatayim2 aydır kullanıyon banada yardım etsene birazcık
abdurcanmk gitti rom'u atmaya yardım edecek kimse kalmadı
internetin kafasını yiyim kafamı karıştırdı. odinin sürümleri telefonlara göre değişiyor mu ? atıyorum benim odinin sürümü 4.4 mü ne bu benim note2 ye olmaz mı ? vede ancora.ops kullanan falan yok anlatımlarda baya karışık birisi böyle birisi şöyle kafamı öptülerOnun paylastigi bi link vardi googledriveden ordan indircen telefonu download moda alcan odin de gerekli islemleri yapip pda kısmına koycan sonra flashlayacajsin..internette birsuru anlatim var nesini anlatayim
Ben odin v3.07 kullandim kafan kariscak ne var ki..dosyayi indircen odinde bi tane isarerli kutucuk var onu kaldircan sonra pdaya dosyayi yerlestirip flash diceksin yani bu kadarinternetin kafasını yiyim kafamı karıştırdı. odinin sürümleri telefonlara göre değişiyor mu ? atıyorum benim odinin sürümü 4.4 mü ne bu benim note2 ye olmaz mı ? vede ancora.ops kullanan falan yok anlatımlarda baya karışık birisi böyle birisi şöyle kafamı öptüler
Pc de değilim şimdi tapatalktayım ama basit rom indi ise geriye pek bişi kalmamış zaten
kurdum kurdum iyi güzel ama 4 sayfa uygulama oldu yav 2 sayfa uygulamam vardı benim ne güzel azcık azcık
birşey fark ettimPc de değilim şimdi tapatalktayım ama basit rom indi ise geriye pek bişi kalmamış zaten
hocam sistem uygulamalarinimi sildinbu şekilde olmuş
Hayır hiç uygulama silmedim root bile yapmadım devredışı bıraktım sadece ama 4.3 kurunca oldu böylehocam sistem uygulamalarinimi sildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?