abdurrahmancam
Üye
Aynen öyle adamlara yakında gelecek demeyin diyorum hiç okumuyorlar sanki :-Dsamsunga yakında gelecek nerde diye soruyon cevap yakındaD ahaha baştan savmaca
Aynen öyle adamlara yakında gelecek demeyin diyorum hiç okumuyorlar sanki :-D
aynen elle yazmazlar geneldeadam okumuştur mesajı otomatik kayıtlı mesajdan yollamıştır ne uğraşacam demiştir
ben almanya sürümünü yüklesem benim uygulamalarım oyunlarım vs. gidicek mi yani yeniden kurucakmıyım ?odin ile kurun bence ne gerek var beklemeye ben neredeyse bir buçuk aydır kullanıyorum Türkiye ye gelmesini beklersek ooo 4.4 çıkar o zamanaayrıca 5 ülkeye daha 4.3 çıktı yani güncelleme kesilmesi gibi durum söz konusu değil.
Sayaç artmaz zaten resmi sürüm. Ben sıfırlama yapmadan kurdum yani tüm uygulamaları optimize etti sıkıntı çıkmadı ama sıfırlamayı öneriyorlar. Yeni sürüm gelince de aynı şekilde odin ile kurulur ama 4.1.2 ye geçme ihtimali yok sayaç artıyor ve sıfırlama henüz mümkün değil yani 4.1.2 ye geri dönmek isterseniz sıkıntı çıkarben almanya sürümünü yüklesem benim uygulamalarım oyunlarım vs. gidicek mi yani yeniden kurucakmıyım ?
vede yeni sürüm gelince nasıl yapıcam ????he birde sayaç artarmı eğer odinle yaparsam ?
bende senin gibi sıfırlamadan yapsam ne olur ki acaba yav şimdi o kadar uraşıcamdaa bilmem neydeeSayaç artmaz zaten resmi sürüm. Ben sıfırlama yapmadan kurdum yani tüm uygulamaları optimize etti sıkıntı çıkmadı ama sıfırlamayı öneriyorlar. Yeni sürüm gelince de aynı şekilde odin ile kurulur ama 4.1.2 ye geçme ihtimali yok sayaç artıyor ve sıfırlama henüz mümkün değil yani 4.1.2 ye geri dönmek isterseniz sıkıntı çıkar
Sıfırlamadan yaptım ben hiç sorunda olmadı bende üşendim tekrar kim uğraçacak diyebende senin gibi sıfırlamadan yapsam ne olur ki acaba yav şimdi o kadar uraşıcamdaa bilmem neydee
bug bug bug ? derkenSıfırlamadan yaptım ben hiç sorunda olmadı bende üşendim tekrar kim uğraçacak diyesen de sıfırlamadan yaparsın ama bazı buglar çıkabilir belki
Yani bazı saçma hatalar oluşabilir öyle olursa sıfırlayıp tekrar odin ile kurulum yapılabilir :-)bug bug bug ? derken
vede atıyorum olmadı o zaman ne olcak?
Eyv'ALLAH'Yani bazı saçma hatalar oluşabilir öyle olursa sıfırlayıp tekrar odin ile kurulum yapılabilir :-)
Eyv'ALLAH'şimdi bu senin attığım romun linkini banada atarmısın ? almanya romuydu sanırım senin ki
şimdi ben bunu yüklüycem ama benim telde bazı sistem uygulamaları kaldırılmış. yani rootlayıp kaldırmıştım sonra yine unroot ettim. bununla yeniden gelicek bu sistem uygulamaları ben yine framaroot ile rootlayabilip titanium backuplada o saçma ram yiyen uygulamaları kaldırabilcekmiyim ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi ben bunu yüklüycem ama benim telde bazı sistem uygulamaları kaldırılmış. yani rootlayıp kaldırmıştım sonra yine unroot ettim. bununla yeniden gelicek bu sistem uygulamaları ben yine framaroot ile rootlayabilip titanium backuplada o saçma ram yiyen uygulamaları kaldırabilcekmiyim ?
valla kardeşim kusra bakma çok soru soruyorum ama daha taksit'i bitmediondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?