TÜRKİYE ilk kez böyle poz verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TÜRKİYE ilk kez böyle poz verdi

Antalya Kemer
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 693x421 boyutlarinda ve 68KB dir.
Manavgat Şelalesi

Fethiye Göcek Yassıca adaları
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x467 boyutlarinda ve 45KB dir.
Halfeti Gümüşkaya köyü

Ayasofya
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x473 boyutlarinda ve 39KB dir.
Maglora Kemeri / Alibeyköy İstanbul
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x468 boyutlarinda ve 53KB dir.
Atatürk Barajı

Sümela Manastırı
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x468 boyutlarinda ve 42KB dir.
Ağrı Dağları

Tuz Gölü'nde flamingolar

Dalyan
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 650x432 boyutlarinda ve 46KB dir.
Meke Gölü / Konya

Ruhban okulu Büyükada
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x473 boyutlarinda ve 28KB dir.
Kekova batık şehir

Cennet Cehennem mağaraları / Mersin
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x471 boyutlarinda ve 44KB dir.
Alaçatı / İzmir

Ösvank Kilisesi Erzurum

Kapalıçarşı
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x471 boyutlarinda ve 58KB dir.
Tatvan Nemrut krateri

Bergama

Kuştul Manastırı / Maçka Trabzon
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x468 boyutlarinda ve 42KB dir.
İzmir Gediz deltası
Bu resim yeniden boyutlandirilmistir.Resmin orjinal halini gormek icin buraya tiklayin.Orjinal dosya 700x467 boyutlarinda ve 56KB dir.
Atatürk Barajı

Ölüdeniz'de paragliding

Tepkiler: aidata74, hrn_07, Cihandar ve 14 diğerleri
süper fotoğraflar enes eline sağlık.

lovestar

Üye
ufff göz alıcı...sağol kardeşim...

zibidi39

Üye
ınsallahj olene kadar hepsıne gıderım

D3N1Z

Üye
güzel derleme elne saglık

Candy

Üye
Harika olmuş , teşekkürler...

paylaşım içn tşkler cok quzeller

huri$

Üye
yahu ben ulkemi cok seviyorum hergun soyluyoruum ozledim ozledim bo$una mi diyorum benim ulkem gibisi yoook
te$ekkurler enes bugun gordum bu resimleri iyi geldi bana sagol
ben ulkemde ya$amak istiyorum duy beni allahim

anl_tr

Emekli Yönetici
Güzel ülkem benim...Süper fotolar

Salihyet

Üye
bir de artvini görmeli, biraz araştırdımda..

Gaziantep'e de bekleriz be Salih..

• Ünlü Gaziantep mutfağı..

• Tatlının başkenti..

• Dünyanın (bilinen) en eski yerleşim birimi..

• Dillere destan Gaziantep Savunması..

• Sanayide Türkiye'de söz sahibi..

• Türkiye'nin altıncı büyük şehri..

• Sanayi ve gelişmişlikte Kayseri ve Konya ile yarışan..

• Sporda her zaman ön planda yer almış (Dünyada pilot takım uygulamasını başlatan ilk kulüp Gaziantepspor).

• Müzeler kenti (Dünyanın en büyük mozaik müzesi:Zeugma, Dünyanın ilk açık hava müzesi:Yasemek)

• Balkanların en büyük üç parkından biri (100. Yıl Atatürk Kültür Parkı)

vs... vs... vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...