'Türkiye için oynarım'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
'Türkiye için oynarım'
Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk devresinde sergilediği performan ile yıldızlaşan Cassio Lincoln, Galatasaray Dergisi'nin ocak sayısına verdiği röportajda Türkiye için oynamayı istediğini açıkladı.

Futbol Federasyonu ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e sıcak mesajlar gönderen Lincoln, ay-yıldızlı takıma hazır olduğunu söyledi.

Schalke'de top koştururken Alman vatandaşlığına geçerek milli takım forması giymesi gündeme gelen sambacı, "Almanya'da en iyi futbolcular arasında gösterildiğim zamanlar bu konu gündeme geldi. Fakat ben o dönemde 24-25 yaşındaydım ve her an Brezilya Milli Takımı'na çağırılma ihtimalim vardı. Bu nedenle bana yöneltilen teklifleri hiçbir zaman olumlu karşılamadım. Bugün ise daha tecrübeliyim. Öyle zannediyorum ki bugün Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse, kesinlikle geri çevirmem" dedi.

1999 yılında henüz 20 yaşındayken Brezilya'nın Avustralya'ya karşı oynadığı 2 hazırlık karşılşamasında forma giyen Cassio Lincoln'ün Türk Milli Takımı'nda oynama şansı bulunuyor.

Cassio Lincoln, bu sezonki başarılı performansıyla ilgili soruları da yanıtladı. Brezilyalı futbolcu, "Bence bu durum sadece takımın bana ihtiyaç duyduğunu değil, benim de takıma ne kadar ihtiyaç duyduğumu ve takıma ne kadar önem verdiğimi gösteriyor. Bu tamamen karşılıklı bir şey. Galatasaray'a önem veriyorum ve dolayısıyla böyle bir durum ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Aman Lincoln Eksik Olsun Biz Devşirme İstemiyoruz ( Şahsen ) Ben Cidden Karşıyım

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Aman Lincoln Eksik Olsun Biz Devşirme İstemiyoruz ( Şahsen ) Ben Cidden Karşıyım

Lincoln gibi kaliteli bir oyuncunun oynamasına karşı değilim...Türk milli takımına bir 10 numara gerekli...Lincoln bu rol için biçilmiş kaftan...:)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Lincoln gibi kaliteli bir oyuncunun oynamasına karşı değilim...Türk milli takımına bir 10 numara gerekli...Lincoln bu rol için biçilmiş kaftan...:)
Gerekli Herşey Mevcut ama; Kanında Türk Kanı Yok Şahsen Sevmiyorum O Tür Devşirme Olaylarını..Henry Gelse Yine İstemem Valla :@

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Ben sadece Türk milli takımının iyiliğini istiyorum...Böyle kaliteli 1-2 yabancıyla daha büyük başarılara imza atabiliriz...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator

Senin dediğin takımda ne varmış? Özelliği neymiş anlat bakalım bilmeyenler öğrensinler?

Fb ye gelen türk oluyor demişsin Aurelio dan başka tek örnek ver.? Adam 5 yıl futbol oynamış isterse olabilir hakkıdır;) Futbol fedarasyonu böyle emretmiş var mı ötesi..Kem küme gerek yok..:oke:

+

Sen Avrupayı takip etmiyorsun herhalde..Senin zihniyetinde düşünülseydi o zaman avrupada falan futbolcu milli takımda oynamazdı... Lincoln milli takımda tabiki oynayabilir. Çok da iyi işler yapar( Fenerbahçeliyim) ..Aurelio işte adam krallar gibi terinin son damlasına kadar mücadele ediyor..;) Ne iş o zaman..

Rainy Season™

Rainy Season™

Üye
DiaBLoS™;1189753' Alıntı:
Senin dediğin takımda ne varmış? Özelliği neymiş anlat bakalım bilmeyenler öğrensinler?

Fb ye gelen türk oluyor demişsin Aurelio dan başka tek örnek ver.? Adam 5 yıl futbol oynamış isterse olabilir hakkıdır;) Futbol fedarasyonu böyle emretmiş var mı ötesi..Kem küme gerek yok..:oke:

evet fb ye gelen türk oluyor örnekleriniz bol maşallah ... aurelio,kazım kazım,vederson,önder turacı ( belçika için milli takımı satan şahıs) şu sıralar alex ve deivid de varmış yakında carlos vs vs de yaparsınız tabi carlosun ömrü yeterse :coold:

lovestar

lovestar

Üye
isterim ben lincolnün milli forma giymesini.hakkınıda verir yani.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...