1omer1
Üye
Yani Siz Çin Serverlarında Oynuyorsunuz O ZamanBendede note2 var cok zevkli.Androidlerde dunya ayrimi yok ama odalarin isimlerindeki abuk subuk yazilardan cincce karakterleri gorunce anliyorsun cinden bi adamin oda kurdugunuGameloft id: auley123
kardesim sanirim iphone ve anroid ayri herhalde. o yuzden mesela alpi46 arkadasimizi davet ettimYani Siz Çin Serverlarında Oynuyorsunuz O Zaman
seni davet ettim kardesimAslinda bunun cevabini bende bilmiyorum cunku ayni anda ingiliz adamlarla rus adamlarlada oynayabiliyorum tahminim dunyada oynuyoruz cin serverida dunya serverinin icinde ama sadece tahminim bu
ya yapacagin sey itemlerde onerilen itemler vardir onlari yavas yavas yap iste 1 itemin altinda 2 - 3 item vardir onlari al iste yavas yavas itemini tamamla oyle oyle oara kastikca kendinde kasilirsin boyle boyle ilerlersin ogrenirsin zaten sonra sonraiPhone İçin ayrıysa kötü şimdi ben nasıl öğrenicem internettede hiç açıklayıcı yer yok
lol oynuyomusun ?ya yapacagin sey itemlerde onerilen itemler vardir onlari yavas yavas yap iste 1 itemin altinda 2 - 3 item vardir onlari al iste yavas yavas itemini tamamla oyle oyle oara kastikca kendinde kasilirsin boyle boyle ilerlersin ogrenirsin zaten sonra sonramerak etme
ben ilk moba oyunu olarak arkadasin tavsiyesiyle lole basladim sonra oteki arkadaslarda dota2ye cagirdi baya oynadim ama hergun hergun guncelleme geliyordu benim internetimde kotali o yuzdende gunceleyemiyordum sonunda biraktim valla urasamadimlol oynuyomusun ?
E tabi yeni şampiyon çıkıyor buff nerf geliyor mecbur güncellenicek oyunben ilk moba oyunu olarak arkadasin tavsiyesiyle lole basladim sonra oteki arkadaslarda dota2ye cagirdi baya oynadim ama hergun hergun guncelleme geliyordu benim internetimde kotali o yuzdende gunceleyemiyordum sonunda biraktim valla urasamadimsimdide telden yardiriyorum
moba oyunlar baya bagimlilik yapiyorE tabi yeni şampiyon çıkıyor buff nerf geliyor mecbur güncellenicek oyunama lol bende bağımlılık yaptı bırakamıyorum bi 1200 oyun oynamışım geçen baktımda
seni yetkili yaptim kardesimAslinda bunun cevabini bende bilmiyorum cunku ayni anda ingiliz adamlarla rus adamlarlada oynayabiliyorum tahminim dunyada oynuyoruz cin serverida dunya serverinin icinde ama sadece tahminim bu
bisiy olmaz hele biz bir birlik olalimda ogrenmesi kolaylordofwartr
ben acemiyim acemileri almıyorsanız bilgi vereyim dedim
uyari gitmiyordur klandaki diger kisilereGuild chatte mesajlar gitmiyor sanırım 2 kişi online di yazdım yazdım bişi olmadı
yok bendede ayni video izliyorum artmiyor malesefBir şey soracagım,
free rune icin video izliyorum izledim hepsini baska yok diyor
ama 1 tane bile rune gelmedi
bu hafta okcu da gitmiş 60 rune lazım ona bende 50 var
yılbası haftası rune almadım ona yanıyorum
siz rune alıyormusunuz veya sizde rune nasıl artıyor?
Siz de hero var mı? yoksa ucretsizlerden mi kullanıyorsunuz?yok bendede ayni video izliyorum artmiyor malesefrune parali zenginler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?