Albatros Suvarisi
Üye
Doğru benim bunu dememin sebebi moba oyunları sevmeyişimdir.Daha çok mmorpg severim.O oyunda paran yoksa çok bir şey ifade etmiyor bende oynadım onu hem tarzları farklı hoc moba tarzı senin dediğin mmorpg
Doğru benim bunu dememin sebebi moba oyunları sevmeyişimdir.Daha çok mmorpg severim.O oyunda paran yoksa çok bir şey ifade etmiyor bende oynadım onu hem tarzları farklı hoc moba tarzı senin dediğin mmorpg
dostum anuir karekterine karşı hiçbirşey yapamıyorum. Beni dondurup sp mi kendine çekip öldürüyor hep. Kagaxla bile 4.skili kullandırtamıuor,kullandığımda bile fayda etmiyorHeroes lolden daha guzel helede grafik acisindanAbi bn 40 levelim proyum birsuru herom var oyun hakkinda herseyi biliyorum sormak isteyen sorabilir
Mmorpg daha zevkli katılıyorum ama sürekli oynayacağın arkadaşların olursa ve oyuna para harcamayı göze alırsan süperDoğru benim bunu dememin sebebi moba oyunları sevmeyişimdir.Daha çok mmorpg severim.

Sürekli birlikte oynayabileceğim arkadaşlarım var ve oyuna para yatırmadan oynuyorum.Arkadaşlarımın hiçbiride oyuna para harcamadı.Böyle daha güzel oluyor.Parayla iki dakka da en iyi kılıcı alacağıma görev yapa yapa o kadar yer keşfederek kılıcımı kazanıyorum.Para yatırmadan daha güzel ama bazen de kötü yanları oluyor tabi.Ama iyi yanları daha çok.Sizde gelin birlikte oynayalım.Mm
Mmorpg daha zevkli katılıyorum ama sürekli oynayacağın arkadaşların olursa ve oyuna para harcamayı göze alırsan süper![]()

Takılar falan için tanrı özü devir özü falan istiyordu sanırım bide merhametsiz itemlerini dizmek istesen ya farm yapacan ya da çok sağlam olacan uzun isSürekli birlikte oynayabileceğim arkadaşlarım var ve oyuna para yatırmadan oynuyorum.Arkadaşlarımın hiçbiride oyuna para harcamadı.Böyle daha güzel oluyor.Parayla iki dakka da en iyi kılıcı alacağıma görev yapa yapa o kadar yer keşfederek kılıcımı kazanıyorum.Para yatırmadan daha güzel ama bazen de kötü yanları oluyor tabi.Ama iyi yanları daha çok.Sizde gelin birlikte oynayalım.![]()
ben 3 ay falan oynadım fazla Türk göremedim bıraktım sanırım asya serverinde Türkler çok 
Türkler en çok Avrupa serverinda var.Hatta bir sürü teşkilatlar falan var.Söylediğij itemlerde kolay bulunan ve para yatırmadan da bulunabilen itemler.İstersen tekrar başla güzel oyun ya.Takılar falan için tanrı özü devir özü falan istiyordu sanırım bide merhametsiz itemlerini dizmek istesen ya farm yapacan ya da çok sağlam olacan uzun isben 3 ay falan oynadım fazla Türk göremedim bıraktım sanırım asya serverinde Türkler çok
![]()

şu soğuk ringde çevrilenler baya zor gelmişti tek oynadığımdan sanırım son güncelleme gelmiş belki daha çekici olmuştur oyunTürkler en çok Avrupa serverinda var.Hatta bir sürü teşkilatlar falan var.Söylediğij itemlerde kolay bulunan ve para yatırmadan da bulunabilen itemler.İstersen tekrar başla güzel oyun ya.![]()
senin karakterin baya iyi heralde bu itemlere kolay dediysen
bi omuzluk vardı 2 ayda anca işe yarar onları yapabildim
Karakter şimdilik alma derim oynamayı öğrenmeye bakArkadaşlar oyuna 2,3 gün önce başladım 13.seviyeyim genellikle mage kullanıyorum tavsiyeniz olur mu acaba? bir de eklemek isterseniz isim yigidozz
ben başlarda aldım karakter deli gibi sonra hevesim kaçtı
kitabeleri almaya çalış fısıldayan koruma bide arzu kitabesi en güzelleri bence. sihirbazda oyun içi tavsiye mi istiyorsun yoksa bir iki karakter oynuyorsun item ve skill sırasını mı ? 
Sana tavsiyem tekrar başla hatta ben kendi teşkilatımı başka bir teşkilatla birleştirdik. Teşkilattaki herkes türk şimdilik 40 kişiyiz ve bi kaç güne 80 kişi olmayı hedefliyoruz çünkü benim teşkilattaki herkes daha gelmedi ve eğer onlarda gelirse ve bikac gün icinde gelicekler Birbirimize yarsımcı oluyoruz. Sen dahil herkesi bekliyoruz. Yeni teşkilatımız. TurkhishTeam Bekleriz.şu soğuk ringde çevrilenler baya zor gelmişti tek oynadığımdan sanırım son güncelleme gelmiş belki daha çekici olmuştur oyunsenin karakterin baya iyi heralde bu itemlere kolay dediysen
bende binek bi 2 sv at vardı
bi omuzluk vardı 2 ayda anca işe yarar onları yapabildim
Karakter şimdilik alma derim oynamayı öğrenmeye bakben başlarda aldım karakter deli gibi sonra hevesim kaçtı
kitabeleri almaya çalış fısıldayan koruma bide arzu kitabesi en güzelleri bence. sihirbazda oyun içi tavsiye mi istiyorsun yoksa bir iki karakter oynuyorsun item ve skill sırasını mı ?
![]()
ben başlarda aldım karakter deli gibi sonra hevesim kaçtı
[/QUOTE]Fare takıyorum güzel oynanıyodu![]()
eğer geri gelirsem hemen istek atarım teşekkurlerSana tavsiyem tekrar başla hatta ben kendi teşkilatımı başka bir teşkilatla birleştirdik. Teşkilattaki herkes türk şimdilik 40 kişiyiz ve bi kaç güne 80 kişi olmayı hedefliyoruz çünkü benim teşkilattaki herkes daha gelmedi ve eğer onlarda gelirse ve bikac gün icinde gelicekler Birbirimize yarsımcı oluyoruz. Sen dahil herkesi bekliyoruz. Yeni teşkilatımız. TurkhishTeam Bekleriz.

Karakter şimdilik alma derim oynamayı öğrenmeye bakben başlarda aldım karakter deli gibi sonra hevesim kaçtı
![]()
oyunda karakterine göre jungle veya crep keserek başkıyorsun bide genelde alınan itemler aynı oluyo misal lut hiran debrone kagax jungleyle başlarsa çok güçlü oluyo elf falan crep kesmesi lazım
en kolayı tavsiyedeki itemleri almaya bak
Bnde s3 var ben bağlayabiliyorum fareeğer geri gelirsem hemen istek atarım teşekkurler
Dün 13 düm bugün 16 oldum zaten karakter almadım ben daha çok seviye atlamaya bakıyorum ayrıca item skill e gerek yok ben hemen hemen biliyorum oyun için tavsiye olur
Arkadaşlar bir bilginiz var mı? Telefona mouse takılıyor mu?
İnan biri moba diyince ne biçim ben sevmiyorum diyordum bunu indirdim 2 gün denedim sonra birakamadimGeçen bu Heroes of order chaos u indirim dedim. İndirdim hoşuma gitmedi geri sildim. Ve anladımki ben moba sevmiyorum. Ama az oynasaydım ve öğrenseydim kesin severdim ama. Hatta tekrar bi yükleyim ve az oynayim hele, nasılmış. Kesin severim oyunu.
mobada paran ve itemin değil senin oyunculuğun ön plana çıkıyor
son bir aydır bende giremiyorum yoğunum okul açılınca devam kapışmalara 

Merhaba arkadaşlar,
Teşkilat Maçları için üye alımlarımız vardır!
Platform: Android
Teşkilat Adı: HoCClub
Teşkilat Sahibi: Saki3d
GVG maçlarındaki sıralamalara girmek için 30+ Level Oyuncular Alınacaktır.