BurakTura
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android İndirmek İçin :Arkadaslar yeni teskilat kurulmustur
Teskilat adi: HoCClub ( buyuk ve kucuk harf uyumludur dikkat ediniz)
Gelmek isteyen arkadaslar ister teskilat aramadan teskilata basvursun ister saki3d ve bserjcank yi arasinlar ordan istek istesinler tabiki burdanda ulasabilirler
Bu arada online kalabilen oyunda devamliligi olan arkadaslari bekliyoruz . Teskilat faaliyetleri yine bu konudan devam edicektir.
Yok abi insanın boynu tutuluyo gözleri bi hoş oluyo en iyisi lole devamEkranım büyük olsaydı oynardım ben
O olabilir bakFare takıyorum güzel oynanıyodu
Niye uğraşıyosunki lol oyna o daha iyiBenimkinin dock u olduğu için masaya kuruyodum düzeneği
Note2 gibi geniş bir ekranlı telefon olunca birşey olmuyorBu oyun telefonda zor olmuyor mu ?
Normal order chaos sanirim rpg tarzi bu Moba turu yani LoL veya Dota2 benzeri bir oyunBu normal Order & Chaos gibi değil sanırım.
ederim tabi istek yolluyorumBende yeni başladım bu oyuna iPhone'den oynuyorum. Bana istek gönderebilirsin ama daha dün indirdim nasıl oynandığını çözemedim savaşa giriyorum hemen ölüyorum rakibin canını yiyemiyorum hiç yardım edersen bana beraber oynarız
Gameloft ID: purposeless1994
Ben Dünyada Oynuyorum Sen Çin'demi Oynuyorsun ?ederim tabi istek yolluyorumsürdürme başarısız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz " diye bir hata alıyorum anlamadım. kardesim sen teskilat bolumunden ya Teskilat Lideri isminden Yada Teskilat Ismi Kismindan Ara bul Istek yolla
valla androidde çin veya dünya gibi seçenekler yok direk dünyada oynuyorsun yaniB
Ben Dünyada Oynuyorum Sen Çin'demi Oynuyorsun ?
Şimdi nasıl anlıcaz kim nerde oynuyorvalla androidde çin veya dünya gibi seçenekler yok direk dünyada oynuyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?