3 0Fena Bir Skor Değil
ByKatre Üye Furkan Güneş' Alıntı: Konuya katılan herkese teşekkürler. Eğer Türkiye berabere bile kalsaydı bir daha maç konusu açmayacaktım ama beni kırmadı Genişletmek için tıkla ... Iyi Denk Geldi Desene
Furkan Güneş' Alıntı: Konuya katılan herkese teşekkürler. Eğer Türkiye berabere bile kalsaydı bir daha maç konusu açmayacaktım ama beni kırmadı Genişletmek için tıkla ... Iyi Denk Geldi Desene
Nextman Emekli Yönetici Furkan Güneş' Alıntı: Grup maçlarından birini rahatlıkla geçtik çok şükür Genişletmek için tıkla ... Aynen İtina ile iddaa kuponu yapılır Yayında emeği geçen furkan ve gökçen kardeşime teşekkürler bir başka maçta buluşmak üzere Hoşçakalın
Furkan Güneş' Alıntı: Grup maçlarından birini rahatlıkla geçtik çok şükür Genişletmek için tıkla ... Aynen İtina ile iddaa kuponu yapılır Yayında emeği geçen furkan ve gökçen kardeşime teşekkürler bir başka maçta buluşmak üzere Hoşçakalın
ByKatre Üye OttomaN TigeR' Alıntı: rica ederiz efem Genişletmek için tıkla ... Ne Demek Efem - - - Eklendi - - - Sağlıcakla Kalın
OttomaN TigeR' Alıntı: rica ederiz efem Genişletmek için tıkla ... Ne Demek Efem - - - Eklendi - - - Sağlıcakla Kalın
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi bycatre' Alıntı: Ne Demek Efem - - - Eklendi - - - Sağlıcakla Kalın Genişletmek için tıkla ... Höst bana demişti - - - Eklendi - - - msafa1905' Alıntı: Selçuk İnan Farkı Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Girdiği gibi gol attı daha ne olsun
bycatre' Alıntı: Ne Demek Efem - - - Eklendi - - - Sağlıcakla Kalın Genişletmek için tıkla ... Höst bana demişti - - - Eklendi - - - msafa1905' Alıntı: Selçuk İnan Farkı Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Girdiği gibi gol attı daha ne olsun
ByKatre Üye Furkan Güneş' Alıntı: Höst bana demişti - - - Eklendi - - - Katılıyorum Girdiği gibi gol attı daha ne olsun Genişletmek için tıkla ... Şaka Yapıyorum
Furkan Güneş' Alıntı: Höst bana demişti - - - Eklendi - - - Katılıyorum Girdiği gibi gol attı daha ne olsun Genişletmek için tıkla ... Şaka Yapıyorum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi bycatre' Alıntı: Şaka Yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Biliyorum