.::Türkçeye Çevrilen s60 Oyun&programlar::.

Sponsorlu Bağlantılar

kaoskaos2

Üye
Güzel paylaşım çok teşekkürler :)

aslındada

Üye
çok güzeldi hepsi ya

cellat2

Üye
elinize sağlıkdost lar :D

g1gfe4ds2

Üye
Smart.Settings.v1.01.S60..Turkish
Açıklama: Programın en son çıkan versiyonu. Bu versiyonda kısayolun programın kendisini açma hatası kaldırılmış ve gerekli tüm yamalar yapılmıştır. Tamamen sorunsuz versiyondur. Önceki versiyonu lütfen kullanmayınız. Bu program, telefonunuzun ana ekranındaki sol alt köşeye kısayol menüsü eklemektedir. Listeye istediğiniz programı ekleyerek, menüye girmeye gerek kalmadan çok hızlı bir şekilde istediğiniz programı veya menü öğesini hızlı bir şekilde açabilirsiniz. Tamamen kişiselleştirilebilir bir programdır. Kısayol ismini de isteğinize göre değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca programın otomatik tuş kilidi özelliği de bulunmaktadır. Fakat diğer tuş kilidi programlarından daha üstün özelliklere sahiptir. Örneğin hiçbir programda olmayan tuş kilidi süresini minumum 2 saniyeye kadar düşürebiliyorsunuz. Piyasadaki diğer programlarda bu süre minumum 10'dur. Ayrıca tuş kilitlendiği zaman telefonunuzda atadığınız herhangi bir tuşa basarak kilidin açılmasını da sağlayabiliyorsunuz. Ana ekrana yerleşen kısayol menüsü telefonu kesinlikle kasmamaktadır. Telefon açıldığında otomatik olarak çıkmaktadır. Her telefonda mutlaka olması gereken bir program. İnanın çok faydasını göreceksiniz :)
NOT: Programın ingilizce versiyonunu kuranlar bu dosyayı üstüne kurmasınlar. Öncelikle ingilizce versiyonunu kaldırın ve daha sonra "C:\system\fep" klasörünü ve içindekileri siliniz. Bunu silmediğiniz zaman kurulum tam olarak gerçekleşmemektedir.
paylasımların cok guzel tesekkurler fakat smart settings yerine mumsms paylasmıssın tele yukledim f-secure trojen buldu lütfen mumsmsi kaldırıp smart settingsi paylaşırmısın.Bana gerekte.

szaekt

szaekt

Üye
kardes sagol adam gıbı adammıssın ya sabahtan berı dıger sıtelere ugrasıyorum ılk defa burda rahat ındırdım

ahmet can isa

Üye
ellerinize sağlık

capture52

Üye
cok sağolun ellerinize sağlık

isa___51

Üye
eline şağlık saol

rdvny

Üye
saolasın