Turkcell'in bu yaptığını tüm operatörler yapıyormu yada yapmayan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in bu yaptığını tüm operatörler yapıyormu yada yapmayan varmı ?
Arkadaşlar çaldırıp kapatmak niyetiyle bir arkadaşı arkadaşı aradım.Oda yanlışlıkla açtı.Bende hemen kapattım.Telefonda görüşme süresi 1 saniye.Gelen mesajda da görüşme süresi 1 saniye ama alınana ücre 0.40 kr.Bu diğer operatörlerde de aynımı ? Değilse anında değiştireceğim...

etkiweb

etkiweb

Üye
hepsi öyle kardeş. eğer saniyesinden 40 kuruş aldığı içinse sorunun turkcell ve aveada saniye bazından kuruş atan tarifeler var.

• Beğen
Tepkiler: ! AhmeT !
! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell için konuşuyorum,mesela ben Tarife saniyede olsaydım ve yukarıdaki olayın aynısı olsaydı benden 28 kuruş mu alacaktı ?

etkiweb

etkiweb

Üye
evet, diğer tarifelerden bariz bi farkı yok

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Peki yardımınız için teşekkürler.

yasinadil

Üye
hocam sana vodafonun hesabını bilen tarifesini öneririm saniyesi yarım kuruş ve saniye bazlı ücretlendiriliyorsun

p9661

Üye
İşine gelirse dostum tezgah ve dümen gereğince böyle olması lazım onlarda miyonlarca insanın gözünün içine baka,baka ellerini cebine uzatmaktan zefk ve para kazanıyorlar onlara bu tezgahı kuranlar kim olaki?
Arkadaşlar çaldırıp kapatmak niyetiyle bir arkadaşı arkadaşı aradım.Oda yanlışlıkla açtı.Bende hemen kapattım.Telefonda görüşme süresi 1 saniye.Gelen mesajda da görüşme süresi 1 saniye ama alınana ücre 0.40 kr.Bu diğer operatörlerde de aynımı ? Değilse anında değiştireceğim...

--------------- Ekleme ---------------

bilmiyorum kullanıyormusun vodafonenin görüşmelerine ayrıca kdv.ötv.mtv.vv....ekleniyor hiç konuşmasan bile bi dünya fatura geliyor.ben faturalı cep 1 tarifesini kullandım tüm vergiler dahil dedikleri 23 tl'lik pakete sadece 4 dakiki görüşmeme rağmen 42 tl geldi
hocam sana vodafonun hesabını bilen tarifesini öneririm saniyesi yarım kuruş ve saniye bazlı ücretlendiriliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt