Turkcell'in bile cevap vermediği kendi sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in bile cevap vermediği kendi sorunu.
Kampanyayla c3 aldım konuşma hattı takınca paketi geldi,internet paketi tanımlandı ama internette dolaşıyorum,ne kadar kullandığıma dair uyarı mesajı geliyor ama arama yapıyorum kullanım ücreti 0.00 tl yazıyor.Müşteri hizmetlerine mail attım konuyla ilgili,ben diyorum konuşma paketimde ne kadar kalmış onlar bana internetimi sorgulamam için sorgulama numarası veriyorlar.Yeniden mail attım aynı konuyala ilgili,dedim internet paketini sormuyorum konuşma paketimde ne kadar kaldığını öğrenmek istiyorum,yine aynı şekilde internet paketini sorgulamak için harf ve tuş kombinasyon numarası yazıyorlar.
Müşteri hizmetleri bile çözemedi bunu.Nasıl bir çözüm yoluna ulaşılır ki?

harunb52

harunb52

Üye
eğer paket aldıysan türkcel online işlemlere gir faturasiz hattın için sorgulama yapabiliyorsun konuşma süresi sorgusu dahil .ama faturalıda bilmiyorm yine sen online işlemlerden bir dene .sanırım sen faturalısın.cep telefonundan türkcelim e gir ordan online işlemlere gireceksın umarım yardımcı olur.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
malesef hazır kartlıyım paket falanda almadım bilerek.Onu kullanmak için.2 ayı kaldı zaten Turkcell anca cebini doldurmanın peşinde,hizmet yönünden vodafone bile daha ileride.Ekstradan para alsalarla bir türlü ilerliyemiyorlar.
Yinede teşekkürler.

harunb52

harunb52

Üye
bende 2 ay önce türkcell heryöne 500 dakika için 35 lira ödüyordum. Mesaj ve internet için ayrıca paket alman gerekiyodu. O zaman da fatura 50den az gelmiyodu. Ancak aveanin yıkılan tarifesine geçtim simdi 19 liraya 500 heryöne 1 gb internet ve 1000 sms. çok güzel.Burda mesajını görünce kimse cevap yazmamis yardım edeyim dedim.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler zaten önceden avea'lıydım bende ama işte o çekmeme yüzünden dert yaşıyordum.
Ayrıca o paketi her yerde duyuyorum.Avealılar için güzel bir pakette tabi aveda 60 dakika aramadan sonra otomatik bir şekilde hattı kapatıp yeniden açıyordu bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt