kazıklanmaya bayılıyorsun unutma Vodafone'nun almanya vsvs ülkelerinde yaptığı kampanyaların yanında solda sıfır kalır Turkcell
Avea'da Vodafone'da daha ucuz konuşturuyor Turkcell'den 10 sene önce de TELSİM turkcell'e göre ucuzdu gece ucuz
Sıkıyosa Turkcell aylık sabit ücretle bedava konuştursun
aveada Vodafone bunu yapıyo
hani senin savunduğun Turkcell yapıomu Hayır
İlerleyen zamanlarda BELKİ YAPAR AMA SANMAM
sektörün kaymağını alan Turkcell'dir.Aboneyi kullananda o
Cihan'cığım arkadaşım, seni tutan yok bu ülkede, gördüğüm kadarıyla Balıkesir'desin. Bahsettiğin ülkelere göç etmen sorun değil.
Bu ülkede %18 KDV, %25 ÖTV var. Bu maliyetlere ekleniyor ve ortaya çıkan rakam bahsettiğin ülkelerden daha yüksek oluyor. Ben Almanya'ya da gittim merak etme biliyorum. 49 Euro'ya şebeke içi 1 ay boyunca sınırsız konuşabiliyorsun. 100 YTL bugün sınırsız şebeke içi deseler ne diyeceksin? 100 lira pahalı diye burun kıvırmayacak mısın? 10 liraya bedava konuşma bekleyen adam gitsin dumanla haberleşsin...
Bu ülkede böyle, ben yapılan
HER KAMPANYADAN memnunum. Adı üzerinde
KAMPANYA kimse bunu yapmaya zorunlu değil. 3 operatör yasal olmayan yollardan anlaşma yapsa (gizli), --- ek bilgi: buna tekelcilik denir ---- fiyatları 10 kontöre çekseler herkeste aynı fiyat o zaman ne yapacaksın? Tekelcilik şu durumda yasak bir olay ama tekel gizli anlaşmalarla yapılır, farzet ki yapıldı tüm operatörler 10 kontörden konuşturuyor o zaman ne yapacaksın?
50 kontöre 60 dk konuşma, 0.83 kontör 1 dk konuşma birim ücreti. Sabit hatlarla 0.83 kontöre konuşuyorsun. Daha ne istiyorsun?
Buna da kötü diyorsan kur operatör, senden 100 tane hat alıcam ilk operatörü açtığın gün. Ama normal kullanıcıysan, bunu yapacak durumun yoksa susacaksın adı
KAMPANYA olan şeylere eyvallah diyeceksin. Kimse bunu yapmaya zorunlu değil...
Cevap gelmez bu yazıya. Kal sağlıcakla. (Ayrıca üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim)