türkcelliler kazanıor kazandıkça konuşuor

Sponsorlu Bağlantılar

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
türkcelliler kazanıor kazandıkça konuşuor
Türkcell hep kazandırıor 1 günün fırsatları gir ve kazan 2 tonla kazan konuştukça kazan gir ve kazanmaya başla 5 sms ten sonra tüm türkcellilerle bedava mesajlaj 3 ucuz ve kaliteli internet paketleriyle tüm dünyayı ellerinize taşıor türkcelim gprs edge 3g hızıyla internet bir yaz 2260 a gönder tüm türkcelliler 1 gün boyunca (30mb) nternete gir (24:00) a kadar türkcell Tüklerin ve türkiyenin hattı kazanmak istersen hemen numaranı türkcell e taşı Türkiyenin en çok kazandıran hattı TÜRKCELL :d

--------------- Ekleme ---------------

GNCTRCLİLER de kazanıor hemen pepsiden çıkan kodu ve şifreyi 5757 e 1sms 2 kontöre yolla anaında 2.5sms 5kontör kazan ayrıca saat başı 2009 kontör kazan ayrıntılı bilgi :

--------------- Ekleme ---------------

gnctrcle (genç türkcell) hemen abone gnctrcl yaz 2222'e ücretsiz yolla TÜRKİYENİN en büyük ve en çok kazandıran ve eglendiren gençlik clubüne üye ol

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Konu açmış olmak için konu açmayalım lütfen...

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
Ne dion

paradox1026

paradox1026

Üye
kapayın şu konuyu Türkçe'yi katletme bari moderatörler nerde ya

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
bune yaa bu adamı banlayın gitssin gereksiz gereksiz konular açıyor...

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
Size iyilik yaramıor ben ne türkcesini katlediomuşun manyakmısın

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcelliler Kazanıyor Kzandıkça Konuşuyor Diyecektin sanırım emir düzeltsene kısaltma mantıklı değil.Düzelt eline mi yapışır

erfc20

erfc20

Üye
bence konu çok yararlı herkes ögreniyor kampanyaları iste fenamı

erfc20

erfc20

Üye
slickreath gereksiz konu filan demiş banlayın demişte ona dedim durduk yere nie banlansınki yani güzel bi konu açmış sonuçta türkselin avantajlarını sıralamış

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
slickreath gereksiz konu filan demiş banlayın demişte ona dedim durduk yere nie banlansınki yani güzel bi konu açmış sonuçta türkselin avantajlarını sıralamış

Ya zaten buradaki kampanyaların hepsi mevcut neden bir daha açılıyorki ben onu anlamış değilim zaten daha önceden de böle şeyler yaparak tepki toplamıştı arkadaş...

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ben turkcelliler hep kazanıor hepımız turkcelli olalım die actım ama anlamıonuzkı bilmeyenler bilsin dedim kötumu ettık

Emir

Emir

Üye
:D ah be eski günler geride kaldı

ak0forever

ak0forever

Üye
bu tonla kazanda calarkendinlet reklamı secılmıyor limit dolu dıyuor

Üst Alt