turkcell'e geçiş avantajları nelerdir ?

Konu Sahibi
turkcell'e geçiş avantajları nelerdir ?
Merhabalar,
Turkcell ve avea kontörlü hat kullanıyorum, avea hattımı turkcell'e taşısam avantajları ne olacaktır ?
Son güncel kampanyalardan haberi olanlar varmı ?

use2000

Üye
Şuan çok cazip değil biraz bekle arkadaşını söyle yeni bitti. Yeni kampanya yapacaktır mutlaka

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Чσu Kиσω;1243853' Alıntı:
Merhabalar,
Turkcell ve avea kontörlü hat kullanıyorum, avea hattımı turkcell'e taşısam avantajları ne olacaktır ?
Son güncel kampanyalardan haberi olanlar varmı ?

arkadaşını şöyle kampanyası katılımları sona erdi ama yeni kampanya bekleniyor. Ben şimdi geçsem ne avantajım olur dersen al bu konuyu bir incele http://www.maxicep.com/turkcell/numara-tasiyana-turkcellin-butun-hediyeleri-burada-185013.html

ilo53

Üye
ben arkadasımı onceden uyardım yanı 1 ay oldu sımdı o tasısa 1000 kntr gelırmı ikimizede

--------------- Ekleme ---------------

ben arkadasımı onceden arkasanı sole kazan yaptım yanı 1 ay oldu sımdı o tasısa 1000 kntr gelırmı ikimizede

GEL KAZAN YAZIP 7060 A Yolluyosunuz. Gelen MsjLa Kaydınız Yapılıyor ve Sonrasında 100 ve Üzeri kontor yükleyin Heryone 1 ay kullanmanız koşuluyla 1000 kontor yuklensi. CEPCENTER

cr@zyboy

Üye
GEL KAZAN YAZIP 7060 A Yolluyosunuz. Gelen MsjLa Kaydınız Yapılıyor ve Sonrasında 100 ve Üzeri kontor yükleyin Heryone 1 ay kullanmanız koşuluyla 1000 kontor yuklensi. CEPCENTER

peki hediye kontorleri nasıl ogreniyoruz ?? ne kadr kaldıgınız falan

eQooo

Üye
bırakın bu cepcenter ayaklarını sakın inanmyın hepsi hikaye...

en önemli özellik çekiş kalitesinin yüzde 100e yaklaşması olacaktır hiç düşünmeden taşımalısın

HAYDİ GEL YAZP 2373 e GÖNDER AYLIK 20 TL VE ÜZERİ YÜKLEME YAP AYLIK 40 TL HEDİYE KAZAN TOPLAMDA 240 TL 6 AY BOYUNCA XPCENTER19 AYRICALIĞI