Turkcell'den yeni bir servis AileHekimim Kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

    Konu Sahibi
Turkcell'den yeni bir servis AileHekimim Kim?

Dünya’ da ve ülkemizde önde gelen operatör devi Turkcell, ‘Aile Hekimim Kim’ adlı yeni servisi ile hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Turkcell müşterilerine hizmetine yeni servisler ekleyerek devam ediyor. Başlattığı birçok değişik kampanya ile hayatı kolaylaştıran operatör devi, bu kez de Sağlık Bakanlığı ile işbirliği yaparak AileHekimim Kim uygulamasını başlatıyor.
Bu servisle beraber kişiler tek bir SMS’le aile hekimlerinin kim olduğunu sorgulama imkanına sahip oluyor. Turkcell kullanıcılarının aile hekimleriyle ilgili olarak geniş bir bilgi edinebilmesi için AH TC Kimlik Numarası yazıp 6998’e SMS göndermek yeterli oluyor.


Bu mesaj sonrasında Sağlık Bakanlığı tarafından atanan aile hekiminin ad, soyad, açık adres bilgileri telefonunuza geliyor. Aile hekiminin değişmesi durumunda ise tekrar sorgu yapılabiliyor ve yapılan her sorgu 1 TL ile ücretlendiriliyor.
Bu hizmet için hiçbir abonelik ücreti ödenmeden bireysel,kurumsal faturalı ya da hazır kartlı olan bütün Turkcell kullanıcıları yararlanabiliyor.

kaynak:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt