turkcell'den vadafona numara taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

slm5288

Üye
    Konu Sahibi
turkcell'den vadafona numara taşıma
arkadaşlar vadofonu kullanan arkadaşlardan ricam,görüşlerini belirtirlerse karar vermemde faydalı olacaklardır.katkıda bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Burak

Üye
en başta internet ucuz

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Turkcell'den Vodafone 'ye numara taşıdığında tek pişmanlığın olacak oda bu zamana kadar beklemek ( :

----------Eklendi @ 18:43:44 ---------- Yazıldı @ 18:39:41 ----------

ama hemen şunu da ekleyeyim Vodafone Müşteri Hizmetlerine düşersen yandın. Vodafone müşteri hizmetleri tam bir işkencedir.

slm5288

Üye
    Konu Sahibi
çekim gücü nasıl birde 3g de internet hızı tatmin edicimi?11 seneden fazla tcell kullanıcısıyım,fiyat politikası beni soğuttu.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım hem Turkcell hem de Vodafone kullanıyorum iki hattıda aktif olarak kullanmaktayım. Hiç bir operatöre sempatim olmadığı için sana tarafsız yorum yapıcam. Çok eskiden beri kullandığım Turkcell hattının bir tek köyde çekmediğine şahit oldum ve şunu da kesin olarak olarak söyleyeyim kırsal alanlarda Vodafone Turkcell'den daha üstün. Bu lafımda kırsalda Turkcell çekmiyor demiyorum yanlış anlaşılmasın. İnternet hızına gelirsek 3G de Vodafone Turkcell'i kesinlikle geçmiş durumdadır Turkcell 3G sinden daha iyidir bunu şöyle kanıtlayabilirim 3G aktif iken Turkcell'den sesli arama yaptığınızda Turkcell 2G ye dönüş yapacaktır ardından telefonu kapattığınızda 3G ye geçiş yapışında çok kısa da sürse hat kesilmesi oluyor (o kısa süre içinde dışarıdan arandığınızda meşgul çalıyor) bu çok ufak bir ayrıntı. Fakat Vodafone'de şu cepnet sınırsız olduğundan beri internet hızı olarak Turkcell daha iyi oldu. Hemen şunuda ekleyeyim 3G de Vodafone fakat 2G de kesinlikle Turkcell. Vodafone 'u da uzun süredir kullanıyorum bir kere taksimde sinemaya girdim yerin 2 kat altına giriliyor salon için telefonuma baktığımda Vodafone sadece acil çağrılar derken Turkcell 2-3 çubuk arası gidiyordu iletişimi sağlıyordu. Vodafone'nin de bir tek burada çekmediğine şahit oldum.

Eğer genel bir değerlendirme yaparsak çekim gücü olarak fark görmeyeceksiniz. Avantaj olarak Vodafone açık ara önde. İnternet hızı derseniz Telefonda kullandığınız için çokta kafanıza takmanız gerektiğini sanmıyorum yani tatmin edecektir. Ama şunu da unutmayın etrafınızdaki arkadaşlarınız ya da en sık iletişim kurduğunuz insanlar Vodafone ise gerçekten çok daha mutlu olursunuz numara taşıma yaptığınıza. Ama yine de başka operatör olsalar dahi Turkcell den daha ucuza geleceğine emin olabilirsiniz. Tarife olarak faturasız hat alacaksanız kesinlikle Özgür Genç tarifesine geçin.

----------Eklendi @ 00:52:15 ---------- Yazıldı @ 00:47:11 ----------

Daha önce de dediğim gibi Vodafone'nin en büyük sorunu müşteri hizmetleridir. Örnek vermek gerekirse Turkcell in internet sitesinden mail gönderdiğimde en geç 1 gün sonra arıyorlar aramazlarsa da kesinlikle cevap olarak mail gönderiyorlar. Hatta birgün turkcell facebook sayfasından yazdım hiç abartmıyorum tam 10 dk sonra aradılar hatta şaşırmıştım. Turkcell müşteri hizmetleri kesinlikle harika. Vodafone ise mail gönderirseniz asla aramalarını beklemeyin. Hatta mail olarak cevap dahi beklemeyin. Gerçekten gönderilen mailleri toptan siliyorlar mı merak ediyorum. Her neyse Vodafone m.h lerine işiniz düşerse tek yapmanız gereken telefon ile aramak ve Allah sabır versin...

Üst Alt