Turkcell'den Ucuz İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

bursali16

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Ucuz İnternet
Önceden duymuşsunuzdur ben yine de bi paylaşıyım dedim 24 saat 1 kontor uygulaması
yapmanız gereknler

menü - araçlar -ayarlar - bağlantı ayarları - erişim noktaları - seçenekler - yeni erişim noktası - varsayılan ayarları kullan diyoruz ve aşağıdaki adımları ızlıyoruz
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok

çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.
ayaralrı kaydettikten sonra istediğiniz programla girebilirsiniz (Alıntıdır):oke:ok?
sadece s60 ve üzeri içindir. s40 uyumlu değildir.

• Beğen
Tepkiler: ramazan başkan

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Artık böyle şeylere inanmayın Teknoloji çok gelişti... artık Operatörlerde kolay kolay açık bulamazsınız

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Evet öyle bir açık yok kb başına ucretlendirilirsiniz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşın anlatmaya çalıştığı 60kb 1 kontör olan bağlantı. Bu zaten operatörler tarafından veriliyor INTERNET yaz 2222 ye yolla ayarlar cebine gelsin. Ayrıca 24 saati 1 kontör değil 60kb 1 kontördür. Normal bağlantıdan %50 ucuz.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşın anlatmaya çalıştığı 60kb 1 kontör olan bağlantı. Bu zaten operatörler tarafından veriliyor INTERNET yaz 2222 ye yolla ayarlar cebine gelsin. Ayrıca 24 saati 1 kontör değil 60kb 1 kontördür. Normal bağlantıdan %50 ucuz.

Yanlışın var.. 35kb 2 kontör ;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yanlışın var.. 35kb 2 kontör ;)

arkadaş benim bu konuda bilgim var. 35 kb 2 kontör wap gprs ayarları için geçerlidir.

Bilgisayardan internet ve Turkcell internet ayarları ile bağlanırsan 60kb 1 kontör olarak ucretlendirilirsin.

cool_eagle

Üye
arkadaş benim bu konuda bilgim var. 35 kb 2 kontör wap gprs ayarları için geçerlidir.

Bilgisayardan internet ve Turkcell internet ayarları ile bağlanırsan 60kb 1 kontör olarak ucretlendirilirsin.

Yok sen yanlış biliyorsun turkcell internet ücreti artık sabit farketmiyor turkcell internet ve turkcell wap 35kb 2 kontor oldu

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
35kb 2 kontordür.

sweety_boy_43

Üye
turkcellın bıze sundugu ınternet paketlerını kullanıyoruz...
bu yazdıklarınızda %50 ındırımlı oluyorsa kullandıgımız pakette daha az kb mi harcar?

Üst Alt