Türkcellden kim bedava günlük 12 tl kazanmak ister?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vuslatt81

Üye
Bu konuyla ilgili burada bir siteden bahsediliyor bedava turkcell vs tl kazanmanıza imkan veriyor.

Dilerseniz bir göz atın >>

muratdyb

Üye
sağol oldu:)

zonguldakhost

Üye
hala devam ediyor mu kampanya

ertbar

Üye
arkadaşlar öncelikle şunu unutmayalım
bir gsm firması ticari kar amacı ile kurulduğundan devamlı oyunlar ile rekabet ile karlılığını yükseltmektir amacı.
hizmet üretmek amaç değil araçtır ticari kurumlar için.
e bu durumda yukarda iyide turkcelin karı ne bundan diye soran arkadaşların sorularını tebrik ediyorum.

bu tür tüm gsm veya benzeri kurumlarda birden çok kazanç var:
1. Müşteriyi "12 TL lik bedavam var" hemen konuşup kullanim moduna sokmak.
Bu da kendi içinde iki ye ayrılır.
a-) 12 TL kaçmadan kullanim diyerek, aylık, yıllık istatistiklerde en çok konuşturan gsm operatörü veya rekabet kurulunda ki zirve öncü firma olma gücünü elde tutmak. Ki bundan ne kazanıyor oldukları uzun ve ayrı bir konu, ama tahmininizden çok çok fazla kazanımlar elde ediyorlar onu söylim.
b-) Gaza gelmiş bir tüketicinin konuşması sırasında dakika tutmayacağını biliyorlar. yani o kişi bedavasının, konuşmasının neresinde kesileceğini bilmez. Bu satıra yorum yazacak biri çıkarsa sakın düşünmeden bilmeden yazmasın. azcık kafasını çalıştırsında yazsın. açık nokta bıraktım bu madde de çünkü bir tane.

2.
Reklam yapmak ve güncelliğini taze tutmak zirvedeki firmaya yakışan budur şeklinde ki bilinçaltı reklam dediğimiz psikolojik kazanımlar elde etmek.

askci74

askci74

Üye
bana bişey gelmedi ordan hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt