Turkcell'den KAMU TARİFESİ Bombası!!!

Konu Sahibi
Turkcell'den KAMU TARİFESİ Bombası!!!
Şimdi Kamu tarifesine geçenlere SÜPER TEKLİFİMİZ VAR!

*İLK ÜÇ AY BEDAVA! Tüm Kamu'lularla, ilk 3 ay ay ücret ödemeden tam 1200 dakika konuşun
*Her yöne konuşmanın dakikası da 15 YKr! İlk 3 ay her yöne konuşmalarınızı sadece 15 YKr'den yapın.
*Üstelik 3 yakınınızı da Kamu tarifesine geçirin, onlarla da bu avantajı paylaşın.

Mevcutta BizBize Kamu tarifesinde olup, yeni tekliften faydalanmak isteyenlerin KAMU yazıp 2211'e göndermeleri yeterli.
* İlk 3 ay bedava ve 15 Ykr avantajları, yeni hat alan/operatör değiştiren/Hazır Kart'tan faturalı hatta geçen ilk 250.000 abone ve mevcut abonelerimizden gelen ilk 35.000 abone için geçerlidir.
Detaylı bilgi için demiş ama

Kişi sınırlaması Sadece Turkcell'de var ve bir işe yaramıyor

tksharmely

Emekli Yönetici
Güzel bir tarifeye benziyor da sadece Kamu çalışanlarına. Kişi sınırlaması da pek iyi olmamış.

tksharmely

Emekli Yönetici
Hangi ildesiniz acaba?

teşekkürler.

hocam benim bi hatta 6700 kontör var. bunu en kestirme yoldan diğer hatlara aktarabilme imkanımız varmı acaba.

tksharmely

Emekli Yönetici
Allah gözünü doyursun abicim

murat_83

Üye
teşekkürler.

hocam benim bi hatta 6700 kontör var. bunu en kestirme yoldan diğer hatlara aktarabilme imkanımız varmı acaba.

arkadaşım 10,000 kontör de olsa Turkcell'in aylık kontör transfer limiti var oda aylık 250 kontörle sınırlı bunu aktarmanın da başka bir yolu yok bilginize

arkadaşlar tukcell e güvenmiyorum.
benim hat avea tüm kamu ve gayet memnunum