Turkcellden icra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burki-55

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden icra
sELAM aRKDAŞLAR BUNDAN YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE FATURALI GNCTRKCLL KAMPANYALI FATURALI HAT ALDIM..BUNU SNRA KONTORLUYE GEÇİREYİM DERKEN.BİZİM ABİNİN YANINA GİTTİK.DEDİKİ BU HATTI İLLA 6 AY KULLANICAN SNRA GEÇECEN.YOKSA NİE KAMPANYA DEĞİŞTİRDİM DİE BORÇ ÇIKIYOMUŞ.YOKSA EVİNE İCRA GELİR DEDİ...BENDE BÜTÜN BORÇLARIMI ÖDEYİP BORCU YOKTUR KAĞIDI ALDIKTAN SONRA EVİME NEDEN HACİZ GELSİN DEDİM.TURKCELL BÖYLE YAPIYO DEDİ...BÜYÜK CEZASI VAR DEDİ.BU NASIL İŞTİR ARKDAŞLAR Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSINNN..ANLAMADIM GİTTİ

gentlemanths

gentlemanths

Üye
Wallaha Bende Anlamadım Hayatım Boyunca Hiç Faturalı Hat Kulanmadım Kulanmayıda Düşünmüyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben çoğunlukla faturalı hat kullandım ve hala kullanıyorum hatta bu ay vodafone a geçtim ondan önce avea faturalı kullanıyordum öyle haciz falan gelmedi ve gelemez ne demek haciz falan gelirmiş,istediğim zaman istediğim tarifeye geçerim..eğer sözleşmende 6 ay taahhüt verdiysen tabii bilmeyerek o başka..

ramsesgokhan

ramsesgokhan

Üye
13 yılıık turkcell faturalı hat kullanıcısıyım ve arkadasım borcunu kapatıp hattını bıle kapatsan sana yıne borc cıkartıyorlar nedenı su eger hattı yenı aldıysan tanısma paketiyle birlikte veriyorlar sana ve bu paketı hat acıldıktan sonra 12 ay boyunca kabul etmıs sayılıyosun yanı dolayısıyla sen hattı kapattırmısta olsan sana ek fatura cıkıyor ve bundan haberın olmadıgı ıcın de ıcra ıslemı baslatıyorlar 3 ay ıcınde umarım acıklayıcı olabılmısımdır sana...

buketcik

buketcik

Üye
iyi anlatmışınız teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Müşteri hizmetlerine sor, bayiler genelde bu oyunu yapıyor. Eğer taahhütün yoksa sorun olmaz. Ama hemen geçemezsin sınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...