Turkcellden Beleş 30 Kontör Kazanmak Isteyenler Gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden Beleş 30 Kontör Kazanmak Isteyenler Gelsin
Bildiğiniz gibi baskonuş sistemi geçen günlerde Turkcell ve Hazırkart kullanıcılarına hizmete açıldı! Bunun açılması ile birlikte gelen ücretlendirme ise hayli hayli yüksek bir fiyattı!

Şimdi bu baskonuş çok pahalı de il mi? Onlar bize kazık atıyor bizde onlara atalım o zmn? Hadi şimdi dikkatle okuyun

Bu baskonuş haftada 30kontör alıyor de il mi?
Şimdi 28 kontörünüz veya daha az kontörünüz kaldı ında hemen baskonuş üyeli ini açıyoruz tabii buna -10 eklenirse hani bide 0'ın altına düşüyoruzya! İşte o ozmn 18 kontör fln oluyor şimdi bu 18 kontör'ümüz kaldı ında hemen 4440535 'i arayıp diyoruz ki "Ben baskonuş üyeli i yapmak istiyorum!" işleminiz 2kontör'e hallediliyor ( 2 kontör 4440535'i aradı ınız için ) ...

Daha sonra şöyle bir mesaj geliyot ( Hattınızda yeterli kontör olmadı ı için üyelik ücreti olan 30 kontör alınamamıştır diyor.) ve bu mesaj geldikten sonra hemen 4440535'i arayıp üyeli imizi iptal ettiriyoruz. 1 kaç dk sonra şöyle bir mesaj geliyor ( Daha önce alınan baskonuş üyelik üvreti olan 30kontör hattınıza geri yüklenmiştir. Güle güle kullanın ! ) ve hemen beleş kontör'ü kullanmaya başlıyoruz..........

-- Hepsi bu kadar! Bu sadece bir uygulamadır... Tüm sorumluluk size aittir...

NOT: mms uyumlu telefonları verin yoksa olmayacaktır.

<span style="color:#3333FF">ALINTIDIR</span>

D3N1Z

D3N1Z

Üye
yakında farkına varırlar

assasin

Üye
ben bi deneyayim bakalım olacakmı?pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım...

night990

Üye
bence böyle bişey olamaz (denemedim ama) olmaz.

RockFord Fosgate

Üye
oluyo ama oradakı operatorede baglı dımı?????herkes aynı seyı yapıyosa anlasılır zaten&#33;&#33;

bassavci

bassavci

Üye
bu bir sistem hatası olsa gerek. olanlar operetore acıkca anlatılmasa haberdar olamazlar. veya bu forumları okumasalar. ama gercekten boyle birsey var ise....

isok

Üye
ee deneyen yokmu&#33; olduysa bende deneyim bari

troublesome

Üye
az kontörü olup da deneyen biri deneyimini paylaşırsa seviniriz.
Benim kontörüm az ama dışarı aramaya kapandığı için (cep partnere finans sağlamakla meşgulüm) yapamıyorum..(sen neden yapmıyon demeyin de..)

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
paylaşım için saol dostum

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
yani kimse denemedimi durun ben deniyecem denedim mi size bildiririm
arkadaş paylaşım için çok teşekkür

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
az kaldı bi kontürü 18 altına indireyim en yakın zaman da haber verecem

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
arkadaşlar fuzulü denemeyin olan 2 kontöre olacak
kontörünüz yetersiz o yüzden işleminizi gerçekleştiremekdik diye yanıtlacak sınız eger ararsanız..

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
arkadaşlar fuzulü denemeyin olan 2 kontöre olacak
kontörünüz yetersiz o yüzden işleminizi gerçekleştiremekdik diye yanıtlacak sınız eger ararsanız..

Salihyet

Salihyet

Üye
abi napıyon böylede olurmu ya duble flood da aşırı hiçmi kuralları okumuyonuz?

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ewt bu olay daha öncede werilmişti hatırlıorum ben böle bişe

psycho33

Üye
yha bu beles sms nerde bilen birisi solesin dun bulmustm simdi bulamadm da... cewap bekliyorum....

youngprogrammer

Üye
bence saçma ve gereksiz bişi basıp konuşçan nolcak normal ara konuş

Üst Alt