Turkcellden bekLendik Hareket :) (BenYaptım kampanyası degisiyor.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden bekLendik Hareket :) (BenYaptım kampanyası degisiyor.)
Turkcellin iLk defa akıLLı bir kampanyası çıktı diye sevinirken , değiştirdiler. Hiç beğenmedim değişimi.
İşte bana gelen mesaj :

24 Temmuzdan itibaren Ben Yaptim paketiyle aylik 19 TL'ye her yone 250dk ve Turkcell'lilerle 250 dk olmak uzere toplam 500 dk alabilirsin. Bu tarihten itibaren Ben Yaptim ek sms ve internet paketlerinin fiyati 7 TL olarak degisecektir.

theseusx

theseusx

Üye
hocam konu yaklaşık 1 saat önce açıldı(15.21), ben açmıştım oradan devam edebilirsin.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
hocam konu yaklaşık 1 saat önce açıldı(15.21), ben açmıştım oradan devam edebilirsin.

Muhabbet konusu değil ki orası,yorum yağdırılsın.
Ayrıca şikayet etten durumu söyleyip ilgiliye anlatabilirsiniz.

theseusx

theseusx

Üye
Muhabbet konusu değil ki orası,yorum yağdırılsın.
Ayrıca şikayet etten durumu söyleyip ilgiliye anlatabilirsiniz.

tamam da ben yorum yağdırılsın diye bir amaç taşımıyorum zaten bilgilendirme amacıyla açtım konuyu. Konu fazlalığı olmasın diye kibarca söyledim arkadaşa gayet normal bir durum yani. Neden sen bu kadar savunmaya geçtin onu anlamadım ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
tamam da ben yorum yağdırılsın diye bir amaç taşımıyorum zaten bilgilendirme amacıyla açtım konuyu. Konu fazlalığı olmasın diye kibarca söyledim arkadaşa gayet normal bir durum yani. Neden sen bu kadar savunmaya geçtin onu anlamadım ?

konuyu dağıtma.
Turkcell başka paket çıkarıcaktır o yüzden yapmış olabilir.

theseusx

theseusx

Üye
konuyu dağıtma.
Turkcell başka paket çıkarıcaktır o yüzden yapmış olabilir.

Konuyu dağıtan sensin bana mı dağıtma diyorsun neyin peşindesin onu anlamadım bir şey istiyorsan pm atabilirsin. Önce laf atıp ondan sonra konuyla ilgili mesaj atman zaten normal değil önce otur düşün.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Konuyu dağıtan sensin bana mı dağıtma diyorsun neyin peşindesin onu anlamadım bir şey istiyorsan pm atabilirsin. Önce laf atıp ondan sonra konuyla ilgili mesaj atman zaten normal değil önce otur düşün.

Mesajın şikayet edildi ilk açılışı senle yaptım. Konuyu dağıtma dedim anlamadın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt