Turkcellden Bedava Cep Atağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 2 2006, 08&#58;27 PM) [post=243493]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
avea bıttı mesela:(((ben alacaktım kacırdımmm
[/b][/quote]

Yoo Devam Edio ama zamanı bitti yakında baslar yine

RockFord Fosgate

Üye
ınsallahta bızde alırız ben 31 aralıka bıttı dıye bılıyom ama ....

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 2 2006, 09&#58;00 PM) [post=243545]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ınsallahta bızde alırız ben 31 aralıka bıttı dıye bılıyom ama ....
[/b][/quote]

Bittide yenisi yine cıkar

RockFord Fosgate

Üye
ınsallah&#33;&#33;&#33;

volkanik546

volkanik546

Üye
turkcell kazıkcı yaw:(((
mesela dün web sitesine girdim turkcelin ve orada bedava---ücretsiz resimli mesaj yükle logosuna tıkladım süperşifre istedikten sonra resim seçip gönderi seçtim 8 kontör düşüldü ve resimler gelmedi,müşteri hizmetlerini aradım,suanda arıza var daha sonra arayın deyip salladılar,havadan 10 kontörüm karşılıksız olarak gitti,benim gibi oraya girenlerden de yürüttüğü kontörlerle siz düşünün turkcellde nekadar kazıklanıyoruz,umarım vodafone ii olur ve ona geçerim...kazzııkcelllden kurtulurum böylece

<span style="color:#009900">Lütfen gerektiği yerde büyük harf ve renkli yazı kullanalım teşekkürler</span>

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Jan 2 2006, 06&#58;03 PM) [post=243309]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
güzel bir uygulama olucak onların rakiplikleri tüketicilere yarayacak
[/b][/quote]aynen katılıyorum.

RockFord Fosgate

Üye
zaten turkıyede eksık olan rekabet rekabet olunca ellerı mahkum fıyatlar dusuyo yenı uygulamalar oluyo&#33;&#33;

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Jan 2 2006, 08&#58;24 PM) [post=243484]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hani rekabet kurulu vodafone&#39;a izin vermemi&#351;ti o kurul tcelle nas&#305;l izin veriyor.?
[/b][/quote]

Buna da izin vermeyecekler. Ayr&#305;ca, rekabet kurulu Vodafone&#39;un gerçekle&#351;tirece&#287;i bedava cep kampanyas&#305;n&#305; tekrardan görü&#351;ecek. E&#287;er Türkcell&#39;de bu i&#351;i ypmaya niyetliyse izin kesin ç&#305;kacakt&#305;r.

amedian

amedian

Üye
bizim turkcell abone merkezi var ve eger ben turkcell i tanıyosam cok umutlanmayın arkadaslar yani turkcell 2 alır 1 verir gidin bence bayiden satın alın goreceksiniz daha avantajlı olacak. demedi demeyin

abuvice

abuvice

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 2 2006, 06&#58;06 PM) [post=243314]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ınsallah yarabbı beles tel de alacaz
[/b][/quote]

dark_akhyls

Üye
hadi hayırlısı bakalım böyle bir uygulama olursa çok iyi olur tabi...

ukalaboy

ukalaboy

Üye
turkcell bu baba yapar

enigma

enigma

Üye
turkcellin hizmeti çok iyi çekmeme gibi bir derdi yok sistem iyi çalışıyor ama şuda varki okadar parayı ben kazansaydım bende iyi hizmet verirdim. bir eklemek daha istediğim oda telsim beleş mesaj beleş görüşme falan derken kendi sistemini kitliyor.
bence beleş telefon diye bişey yok sadece vade yapacak piyasadan daha ucuza. ben bir kişiyle beleş konuşsam yeter telefonu kendim alırım saolsunlar. vadafonenun verdiği bir telefon var motorola almanyada vermiş ; telefon sadece almanca:) bir sürü arkadaşım getirmiş ama bi işe yaramaz. operatorler hangi ceptelefonu firmasıyla anlaşırsa o firmanın ürettiği ürün kalitesi düşer emin. iyi modeller fırında satılan pasta boreğe benzer artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt