Turkcell'den 6 kere 60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Turkcell'den 6 kere 60
6 kere 60

5 Kasım- 31 Aralık 2007 tarihleri arasında SMS ile başvuracak olan abonelerimiz kampanyaya katılabileceklerdir. Kampanyamıza, tüm bireysel Hazır Kart’lı abonelerimiz katılabileceklerdir. Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 6666’ya göndermek yeterlidir. Kampanyaya 1 kez katılım SMS'i göndermeniz yeterlidir. İlk 400.000 abonemiz kampanyaya katılabilecektir. Kampanyaya dahil olan abonelerimize ayrıca SMS ile bilgi verilecektir. Kampanyaya dahil olan abonelerimiz, her ay ilk 100 ya da üzeri kontör yüklemelerinde 1 saatlik ücretsiz görüşme süresi kazanacaklardır. Kazanılan bu ücretsiz görüşme süresini, her yöne yapacakları görüşmelerinde, yani Tüm Turkcell'liler, ev/iş numaraları ve diğer operatörlerle konuşmalarında kullanabileceklerdir. Kampanyaya hattın yasal sahipleri katılabilecekleri gibi, hattın kullanıcıları da katılabilmektedir.

Burdan daha geniş bilgi alınabilir:

Turkcell den beklediğm bişedi, bence çok güzel bi kampanya, ama 20 milyondan fazla hazırkartlı olduğunu varsayarsak biraz hızlı olun arkadaşlar,,,

paylaım için saol cok ii oldu umarım erken kayıt yapabiliriz

danger03

Üye
teşekkür ederim paylaşım için ama 100 kontor yükleyince o 100 kontörü alacaklarmı yani hattan düşeceklermi 1 saat için ben tam anlayamadımda

çok sağolun turkcellede tabiii

cok saol kardeş bu super oldu

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ederim paylaşım için ama 100 kontor yükleyince o 100 kontörü alacaklarmı yani hattan düşeceklermi 1 saat için ben tam anlayamadımda

yok kardeş ucretsız 1saat yazıyor almazlar heralde

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Benim ücretsiz 1 saatim geldi. Kontör yükleyince *123*5# ile kalan dakikanızı görebiliyorsunuz.

QxQ

Üye
Nedense Turcell'in sürekli kazıklama politikaları yüzünden çok uzun zamandır soğumuş durumdayım. Ağzıyla kuş tutsa bile kolay kolay ısınmam artık.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nedense Turcell'in sürekli kazıklama politikaları yüzünden çok uzun zamandır soğumuş durumdayım. Ağzıyla kuş tutsa bile kolay kolay ısınmam artık.

Nedense bende 7 senedir hiç Turkcellden kopmadım. Avea hattımda oldu vodafone da oldu ama turkcell her zaman ilk kullandığımdır.

Konu Sahibi
turkcell herzaman bir yeniliği var, hergün mutlaka sitesini ,özel kampanyalar bölümünü ziyaret ederim,
bu kampanyasıda çok güzel, özellikle heryöne olması harika,,

arkadaşlar bu her ay sadece 1 defa mı??ben her kontur yukledıgınde gelıyor sanıyodum

sonbela

Üye
tesekkurler arkadaslar toplam 6 ay mı faydalabiliyoruz? 6 kere 60 olduguna göre öyledir bence bi bilen varmı???

Konu Sahibi
kampanya sona ermiş duyurulur...
Sayın abonemiz,
6 kere 60 kampanyasına başvuran ilk 400.000 abonemiz kampanyamıza katılmış ve kampanyamız 11.11.2007 günü saat 16:50'de sonra ermiştir. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz

Bu arada SMS kampanyası Kasım sonuna kadar uzatılmış

XXPOXX

Üye
evet ya turkcell kazıkçı gerçi hepsi birbirinden kazıkçı hepsinin amacı para

kasım 2007 de açılmış konu silinmeli bence

evet ya bende yeni bişi diye üzerine atladım daha ne duruyor anlamadım

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Lütfen eski Konuları Güncellemeyiniz.

eQooo

Üye
1 senelik konu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...