bungee
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kaydınız alınmıştır. Hattiniza 100 kontor yukleyerek, her yone 1 kontorden konusmaya baslayabilirsiniz. Yukleme sonrasinda bilgilendirme mesaji gonderilecektir.
zaten bifiyat tarifesinde de her yöne 1 kontür... pazarlamacı ayağı adını değiştirip satıyolar...
güzele benziyoşey ben kampusum kayıt oldum diyelim kampusten kampuse 10 dk sı 1 konture etki eder mi acaba ??
hiçç begenmedim one dalda gecer gibi 400 kişi yuh diyom başka hakaret etmek istemiyorum müşteri ile dalga gecemek neden 10.000 değil bakın 10.000 altınıda hakaret sayıyorum yap 10000 kişi yararlansın e mecburlar 100 köntör yüklemeye bak bakalım neler oluyor haa bütcemiz kaldıramıyor kriz var biz 400 kişiyi idare edebiliriz diyorsanız bilemem ama buda verdiğiniz burslara ve yapılan reklamlara göre bana göre cokkk ufak bir hediye bile demeye dilim varmıyor .UYKUSUZ KALMAK İSTEYEN BUYURSUN...eskiden böylemiydi ah ne güzel kampanyalar vardı..... şimdi bizi adam yerine koyan yok 400 kişiye hayırlı olsun geri kalanlarmı ümitle yaşamaya devam.....saygılarımla............
--------------- Ekleme ---------------
hiçç begenmedim one dalga gecer gibi 400 kişi yuh diyom...! başka hakaret etmek istemiyorum müşteri ile dalga gecmek neden...? 10.000 değil bakın 10.000 altınıda hakaret sayıyorum yap 10000 kişi yararlansın e mecburlar 100 köntör yüklemeye bak bakalım neler oluyor haa bütcemiz kaldıramıyor kriz var biz 400 kişiyi idare edebiliriz diyorsanız bilemem ama buda verdiğiniz burslara ve yapılan reklamlara göre bana göre cokkk ufak bir hediye bile demeye dilim varmıyor .UYKUSUZ KALMAK İSTEYEN BUYURSUN...eskiden böylemiydi ah ne güzel kampanyalar vardı..... şimdi bizi adam yerine koyan yok 400 kişiye hayırlı olsun geri kalanlarmı ümitle yaşamaya devam.....saygılarımla............:2agla:
Ben kampuslüyüm bu tarifeye geçsem hazırkartlarla dakikası 3 yerine 1 kontöre konuşabilirmiyim?
Ben kampuslüyüm bu tarifeye geçsem hazırkartlarla dakikası 3 yerine 1 kontöre konuşabilirmiyim?
güzel kampanya fakat 400 kişi ile sınırlı olması çok kötü sayı biraz daha fazla ola bilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?