Turkcell'de Her Yön 1 Kontör!

Sponsorlu Bağlantılar

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'de Her Yön 1 Kontör!
HERYON yazın, 2383'e gönderin, onay mesajının ardından 100 kontör yükleyin, her yöne dakikası 1 kontörden konuşmaya başlayın!

HAZIR KART'LILAR! Artık tüm operatörler ile konuşmanın DAKİKASI SADECE 1 KONTÖR!

Her gün kampanyaya başvuran ilk 400 kişiden biri olun, 100 kontör yükleyin, 30 gün boyunca her yöne dakikası sadece 1 kontöre konuşun. Üstelik 100 kontör yüklemenizden itibaren, 6 ay boyunca indirimli konuşma avantajından yararlanmaya devam edebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, indirimli konuşma sürelerinin bitiminde hattınıza tekrar en az 100 kontör yüklemek!

Heryon yazıp 2383'e gönderin, o gün kampanyaya başvuran ilk 400 kişiden biri olun, kampanya kaydınız gerçekleşsin. Kampanyaya kayıt olduktan sonra 30 gün içinde 100 kontör yükleyin, 30 gün boyunca tüm operatörlerle dakikası sadece 1 kontöre konuşmaya hemen başlayın.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Detaylar çıksın ona göre yorum yaparız o zaman. Bilgi için sağol

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ben yaptım arkadaşlar. Mesaj gönderdim ve cevap geldi.

Kaydınız alınmıştır. Hattiniza 100 kontor yukleyerek, her yone 1 kontorden konusmaya baslayabilirsiniz. Yukleme sonrasinda bilgilendirme mesaji gonderilecektir.

Teşekkürler bungee :oke:

eQooo

eQooo

Üye
zaten bifiyat tarifesinde de her yöne 1 kontür... pazarlamacı ayağı adını değiştirip satıyolar... :D

bungee

Üye
    Konu Sahibi
zaten bifiyat tarifesinde de her yöne 1 kontür... pazarlamacı ayağı adını değiştirip satıyolar... :D

Bir fiyat tarife, bu kampanya (tarifemizi değiştirmiyoruz)

Bir fiyatta kontör yükleme şartı 250, burada 100.

mustione

Üye
günlük katılım limiti dolmuş :) yarın tekrar deneyin diyor.

cool_eagle

Üye
ya kontör kesmesinler bizden :)

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Donanim haber limiti hemen doldurdu :ehe

Bu gece yarısı ve yarın tekrar deneyin arkadaşlar.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
güzele benziyo :) şey ben kampusum kayıt oldum diyelim kampusten kampuse 10 dk sı 1 konture etki eder mi acaba ??

bungee

Üye
    Konu Sahibi
güzele benziyo :) şey ben kampusum kayıt oldum diyelim kampusten kampuse 10 dk sı 1 konture etki eder mi acaba ??

10 dakikası 1 kontöre konuşmaya devam edebilirsiniz.

Kampanya şartları ve link eklenmiştir.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:@ hiçç begenmedim one dalda gecer gibi 400 kişi yuh diyom başka hakaret etmek istemiyorum müşteri ile dalga gecemek neden 10.000 değil bakın 10.000 altınıda hakaret sayıyorum yap 10000 kişi yararlansın e mecburlar 100 köntör yüklemeye bak bakalım neler oluyor haa bütcemiz kaldıramıyor kriz var biz 400 kişiyi idare edebiliriz diyorsanız bilemem ama buda verdiğiniz burslara ve yapılan reklamlara göre bana göre cokkk ufak bir hediye bile demeye dilim varmıyor .UYKUSUZ KALMAK İSTEYEN BUYURSUN...eskiden böylemiydi ah ne güzel kampanyalar vardı..... şimdi bizi adam yerine koyan yok 400 kişiye hayırlı olsun geri kalanlarmı ümitle yaşamaya devam.....saygılarımla............:agla

--------------- Ekleme ---------------

hiçç begenmedim one dalga gecer gibi 400 kişi yuh diyom...! başka hakaret etmek istemiyorum müşteri ile dalga gecmek neden...? 10.000 değil bakın 10.000 altınıda hakaret sayıyorum yap 10000 kişi yararlansın e mecburlar 100 köntör yüklemeye bak bakalım neler oluyor haa bütcemiz kaldıramıyor kriz var biz 400 kişiyi idare edebiliriz diyorsanız bilemem ama buda verdiğiniz burslara ve yapılan reklamlara göre bana göre cokkk ufak bir hediye bile demeye dilim varmıyor .UYKUSUZ KALMAK İSTEYEN BUYURSUN...eskiden böylemiydi ah ne güzel kampanyalar vardı..... şimdi bizi adam yerine koyan yok 400 kişiye hayırlı olsun geri kalanlarmı ümitle yaşamaya devam.....saygılarımla............:2agla:

cool_eagle

Üye
:@ hiçç begenmedim one dalda gecer gibi 400 kişi yuh diyom başka hakaret etmek istemiyorum müşteri ile dalga gecemek neden 10.000 değil bakın 10.000 altınıda hakaret sayıyorum yap 10000 kişi yararlansın e mecburlar 100 köntör yüklemeye bak bakalım neler oluyor haa bütcemiz kaldıramıyor kriz var biz 400 kişiyi idare edebiliriz diyorsanız bilemem ama buda verdiğiniz burslara ve yapılan reklamlara göre bana göre cokkk ufak bir hediye bile demeye dilim varmıyor .UYKUSUZ KALMAK İSTEYEN BUYURSUN...eskiden böylemiydi ah ne güzel kampanyalar vardı..... şimdi bizi adam yerine koyan yok 400 kişiye hayırlı olsun geri kalanlarmı ümitle yaşamaya devam.....saygılarımla............:agla

--------------- Ekleme ---------------

hiçç begenmedim one dalga gecer gibi 400 kişi yuh diyom...! başka hakaret etmek istemiyorum müşteri ile dalga gecmek neden...? 10.000 değil bakın 10.000 altınıda hakaret sayıyorum yap 10000 kişi yararlansın e mecburlar 100 köntör yüklemeye bak bakalım neler oluyor haa bütcemiz kaldıramıyor kriz var biz 400 kişiyi idare edebiliriz diyorsanız bilemem ama buda verdiğiniz burslara ve yapılan reklamlara göre bana göre cokkk ufak bir hediye bile demeye dilim varmıyor .UYKUSUZ KALMAK İSTEYEN BUYURSUN...eskiden böylemiydi ah ne güzel kampanyalar vardı..... şimdi bizi adam yerine koyan yok 400 kişiye hayırlı olsun geri kalanlarmı ümitle yaşamaya devam.....saygılarımla............:2agla:

kampanyaya katılma zorunluluğu yok bilddiğim kadarıyla :P:P:P

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Ben kampuslüyüm bu tarifeye geçsem hazırkartlarla dakikası 3 yerine 1 kontöre konuşabilirmiyim?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ben kampuslüyüm bu tarifeye geçsem hazırkartlarla dakikası 3 yerine 1 kontöre konuşabilirmiyim?

Bu bir tarife değildir. Kampanyadır. Bu kampanyadan faydalandığınızda tarifenizde değişen hiç bir şey olmayacaktır.

cannnnner

cannnnner

Üye
turkcell gerçekten bu işin hakkını veriyor. umarım kampanyaların devamı gelir

imece iletişim

imece iletişim

Üye
kampanyaya katılma zorunluluğu yok bilddiğim kadarıyla :P:P:P eleştiriniz için teşekkür ederim :) :hmmm

emin dayı

emin dayı

Üye
güzel kampanya fakat 400 kişi ile sınırlı olması çok kötü sayı biraz daha fazla ola bilirdi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
güzel kampanya fakat 400 kişi ile sınırlı olması çok kötü sayı biraz daha fazla ola bilirdi

yahu benmi yanlış görüyorum yoksa sizmi yanlış oluyorsunuz, katılım 400 ile sınırlı değilki. Toplam limit 12000 kişi o gördüğünüz 400 kişi günlük limit. Eeee buda normal bence
:sukur: