Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell'de Facebook Ucretsiz İcerde
Sponsorlu Bağlantılar
nafoo123
Üye
Konu Sahibi
Turkcell'de Facebook Ucretsiz İcerde
Turkcell facebook mobili ucretsiz yaptı
ucretsiz kullanmak icin
Bu URL yi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telinizin sayfasına yazın ucretsiz facebook keyfi yasayın!!!
evet ben denedim bedava hiç kontör gitmiyo ama tukcell inteneti değil turkcell wap ı seçeceksiniz yoksa kontör gidiyo
ilo53
Üye
ben intrnt sectm ondn mb gtmş olablr
Lacrymosa
Üye
Turkcell WAP'ı seçmeniz gerekir. Wap ayarları olmayanlar, WAP yazıp 2222'ye gönderebilirler. m.facebook.com adresine giriş yapmalısınız. Daha sonra sayfanın en altından Dokunmatik site ya da Tüm site'yi (HTTP) açabilirsiniz.
BktsBcr
Üye
Kullanıyorum. Gayet iyi
nafoo123
Üye
Konu Sahibi
güzel birde msn yapsa muhtesem olcak
Black Rain
Üye
Msn Vodafon yaptı yakında Turkcell de yapar
elive
Emekli Yönetici
bence bırakın ücretsiz yapmayı çok fazla ücret almazsa iyidir. 15 şubat tan sonra göreceğiz..
habbuj
Üye
inş. yapar ama sanmam
neolsam
Üye
WAP 2222 YE GÖNDERDİM İLK GİRİŞTE HATA DEDİ İKİNCİ GİRDİM 2 KONTÜR YEDİ HİÇ TE BİŞİ YAPMADIM 1-2 DKDA ÇIKTIM GEZMEDEN VE 2 KONTÜR YEDİİİİİİ ARKADAŞLAR DİKKAT EDELİM
girdiğim adres m.facebook.com yememesi gerekiyordu harici videolara girmedim tabii onlar yiyomuşşşşşşşşş konturleriiii
epson81
Üye
sağol
cafersev
Üye
benim tel paketim varken baglanıyordu ama şimdi baglanıyo acaba eksi 5. 80 deyim ondanmı
birde bagkantı adresi aynı degilmi degişmedi
ilo53
Üye
Ben denedim tl duşmedi. Onceden paketim vardı mb de duşmuyordu. Erişim noktası wap seçin ınternet seçerseniz tl düşebilir.
qirL1903
Üye
Girinci Kontor gitmiyor ama resim felan acınca kontor düsüyor haberiniz oLsun..