turkcell yeni internet paketi sasiracaksiniz

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
byjxsura cok tsk ederim kardesim :)

plusnettr

plusnettr

Üye
arkadaslar neden beni sucluyonuz
ornek plusnettr kardesim paketi ben cikarmadimki turkcell cikardi belki ilgilenirsiniz die paylastim
plusnettr yazdiklarin hic hos degil kardes

Şimdi burada siz milleti yanılacaksınız bende bu konuya olumsuz yorum yapınca suçlu olacağım. 12 TL verdiği paketin miktarı 100 MB ve dual carrier (çift taşıyıcı) destekleyen bir cihazda şebekenin en yüksek hızı baz alınıyor. Bu bilgi olmadan sizin açtığınız konuya göre birisi 12 TL verip bu paketi sınırsız sansa 100 MB dan sonra kota aşımı befeli ödese
yada cihazı desteklemediği için yüksek bir hızda bağlantı kuramasa insanları yanıltmış olmuyor musunuz ?

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
turbo yazip 2222 gnderince soluo zaten 100mb die ondan yazmadim

ali.44

ali.44

Üye
resmen dalga geçiyor turkcell veriyorsan 42 mb kotayı en az 10 gb falan tut fiyatıda uygun tut millet kullansın telekoma muhtac olmaktanda kurtar o kadar hız vermiş yok yüz mb yok 256 mb en fazla 4 gb kullamaya korkar insan çünkü o hıza ne dayanacak hemen biter bu katar kota olduktan sonra 100 mbit hızdada verse beyhude

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
47MaDo47

47MaDo47

Üye
İyi güzel tl yükleyince yaparız :-)

oguzalp44

oguzalp44

Üye
dalgamı geçiyorsunuz 100 mb saniye sürmez biter nadi turkcell dalga geçer gibi internet veriyor burda bazı arkadaşlarda bizimle dalga geçiyor

Hagios

Hagios

Üye
İlk mesaj.

Internet hizinizi Turboya cikarmak istediginiz icin tesekkurler, birazdan size uygun Turbo internet paket onerinizi cebinize gonderecegiz.

----

2. Mesaj

Turbo hizinda SINIRSIZ 1GB internet paketi sadece 30 TL. Internet hizinizi hemen Turbolamak icin TURBO1GB yazin 2222 ye gonderin Turbo keyfini SINIRSIZ yasayin! Turbo hizinda diger paket secenekleri icin

Sanırım mevcut internet paketinizin kotasını veriyor ya da kullanımınıza gore kota belirliyor ve hızınızı turboluyor.Aynı zamanda faturayı turboluyor :D

Üst Alt