Türkcell Yalanmı Söylüyor Yoksa Bizde Mi Hata Var ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferdi9050

ferdi9050

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell Yalanmı Söylüyor Yoksa Bizde Mi Hata Var ??
Türkecelin kampanyalarını inceliyorum, gözüme iki tanesi takıldı..

1- 12 aylık taahhütlü seçenekler eylüle kadar uzamış ki kaçırdım sanmıştım,
2- 2gün bedava konusma ve mesajlasma seçeneği..

Bunlar güzel şeylere benziyor, bizde katılalım dedik. Detayları okuyorum birinde ilk 500 e diğerinde ilk 100 girmek gerekiyormuş..

Şimdi bunlara girmek için sanırım gece 12 de kalkmak mesaj atmak lazım değilmi.. Ben akşamdan mesajlarımı hazırladım mesaj bölümünüde açık bıraktım. Saatimi de kurmuştum 12 ye 2 kalaya tabiki..

Gece uyandım, tam saat 00:00 da iki konuya da ayrı ayrı 2 mesja attım, olmadı 00:01 da attım 00:02 de attım 3 4 7 10 derken tam 8 kez mesaj atmışım. Lakin her seferin de günlük limit doludur dedi. Şimdi düşündüm saat farkımı vardır die, ama zaten telefon saatini otomatik şebeke güncelleme yapmıştım, şebekem türkcel değilmi ? Hiç yoktan 500 kişinin arasına girmiş olmam gerekmiyormu?

Bugun müşteri hizmetlerini aradım. Bunları tektek anlattım oda bizde bi hata yok sorun sizde dedi, binlerce kişi başvuruyomuş, e dedim ozaman ben bu kampanyaya nasıl dahil olucam, gene mesaj atıcakmışım.. Oh ne ala değilmi, o kadar çok seviyorsunuzki bizi kampanya yapıyosunuz madem adam gibi süreyi 1 hafta yapın sayıyı artırın. Ben nerden bilicem cidden bu kampanyanın var oldugunu dedim oda çogu arkadasımız dahil oldu dedi, ben dedim ben nerden bilicem bunu dedim tekrar üstüne gittim, kıvırıyor. Yapıcak bişi yok diyor..

Peki ben nerden bilicem gerçekte böyle bi kampanyanın var oldugunu, Yazarım oraya böyle kampanya var die uydurmaca- takriben internette dolasan birine uygularım kampanyamı sonra millete yayar bakın bana böyle hediye geldi die oh ne ala memleket ..

Sizce bu olanlar dogrumu,

• Beğen
Tepkiler: sevimrecep ve jejep

asigsasi

asigsasi

Üye
Böyle sınırlı kampanyalara katılmak için turkcellin saatine göre başvurmak ve bu saate göre hazırlamış olduğun mesajı saat tam 23:59-55 iken gönder seçeneğine basmak gerekir

raziysangel

Üye
turkcel artık patlak vermeye başladı. Çok yakında iflas bayrağını çekerler.. Demedi demeyin..

sevimrecep

sevimrecep

Üye
turkcell bu milyonlarca kullanıcısı var ama son yıllarda prestijden kaybediyor.....!!!!!

jejep

jejep

Üye
bu kampanya var trt nin saatine göre mesaj at onlarca at işini garantiye al ben ilk 50 olan kampanyasna girdim buna girmek daha kolaydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...