turkcell wınnla vodafone hat kullanmak..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
turkcell wınnla vodafone hat kullanmak..
şöyle bi sorum olacak arkadaşlar .. Bugün bi arkadaşımdan turkcell vinn aldım vodafone hatti taktim ama bağlantı kurmadı.. Aylık cepnet var ama bağlantı kuramıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Vodafonenun programını kurdun mu

'h716043'

'h716043'

Üye
evet vodafone nin pro sunu kur sitesinde var yada mobilpatner programını kur oda olur

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
mobil partner kurdum ama ayarlayamadim vodafoneden indirdiğim her yazılım uyar mi yoksa aynı model mi bulmam lazım ?

'h716043'

'h716043'

Üye
hepsi aynı olur

mazlum_0121

Üye
bende turkcell vınn modemle vodafone cepnet paketini yaptım. Bunu yapabilmek için mobile partner programını yüklemeniz gerekli... bu programı yükledikten sonra sırasıyla araçlar-seçenekler-profil yönetimi-yeni profil deyip vodafone profili oluşturuyorsunuz. (kullanıcı adı ve şifre isteyen yerlere "vodafone" yazın) bundan sonra kaydetip bitiriyorsunuz artık bu profilden vodafone 3g bağlanabilirsiniz. kadir bana sorsaydın ya dershanede bunu :)

----------Eklendi @ 01:46:40 ---------- Yazıldı @ 01:40:08 ----------

Turkcell kendi vınn yazılımıyla vodafone veya avea hattı kullanmanıza izin vermiyor ama cihazda sim kilidi de yok. Vodafone hat ile kullanmak için öncelikle bu adresten huawei yazılımı olan mobile partneri indiriyoruz
birinci resimde önce Language altından dili Türkçe seçebilirsiniz ardından Araçlar -> Seçenekler seçiyoruz ve ikinci
göründüğü gibi Profil Yönetimi altında Yeni seçiyoruz ardından profil adını "Vodafone" yazıyoruz APN kısmını statik seçip apn adını internet yazıyoruz kullanıcı ismi ve şifre kısmına vodafone yazıyoruz.
Dileyen olursa İleri Seviye butonuna basarak dns ayarlarını yasaklı siteler için de değiştirebilir.
bu aşamadan sonra profili Kaydet butonuyla kaydediyoruz. Dileyen Sabit olarak ayarla seçebilir ardından Tamam butonuyla çıkıp birinci resimdeki ekrana dönüyoruz.

burdanda videoyu izleyerek yapabilirsin

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
tamam hallederiz ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt