Türkcell Windows Live Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinan9006

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell Windows Live Messenger
Arkdaşlar türkcell windows live messengere üye olmaya calısıyorum msn yazıp 7777 gonderiyorum talebiniz alındı dedi bi daha ne mesaj geldi ne başka bişey ogleden beri beklemedeyim acaba beklemem mi gerekli yoksa hemen gelmelimiydi kullanan arakdaşarlar yarımcı olurlarsa sevinirim. telefon : nokia 6220classic

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
24 saat içerisinde geri dönerler.

sinan9006

Üye
    Konu Sahibi
peki beklicez mecbur birde kardes bi sorum daha olcak türkcel hattım da 3g ye geçeyim dedim 3g yazıp gonderdim mesaj geldi mobil tv için dio ama gprs baglantısı yok dedi wap yazıp 2222 yolladım ayarları kaydedttim ama yine olmadı yardımcı olursan :D

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Normalde olması lazım ama senin hat baya bi sorun çıkarmış.. Müşteri hizmetlerini ara bi istersen..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ben msn yazıp gönderdim telefonunuza uygun ayar yok dedi :@:@ 6303c

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bazen gec gönderiyolar

sinan9006

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar benim telfona gonderdiler hem live messenger hemde mobiltv linkini fakat tıklayınca gprs baglantısı yok diyor gprs baglantısı nasıl oluyor 6220lerde wap yazıp 2222 gonderip ayarları kaydettim ama yinede gprs baglantısı yok dedi neden boyle oluyor?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Turkcell Menuden yapmayı dene bi de istersen..

sinan9006

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım olmuyor gprs baglantısı yok dior...

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Ben internet-gprs ile ilgili bi sorun yaşayınca yada ayarları yaptırmak istediğimde hep müşteri hizmetlerini arıyorum, kesin çözüm..
Yalnız ordaki menüden değil, bizzat müşteri temsilcisiyle konuşarak ;)

sinan9006

Üye
    Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerini de aradım wap ayarlarınız gönderilecektir dedi mesaj geldi kaydettim yine aynı yine aynı çözümü yok galiba :(

qisemine

Üye
ya bende messenger yenı yukledm ama bu gelen ayrları kaydedemıyorm nasıl olcak bi bilginz warmı siz nasl kaydettınz 1234 yazın dıo ama soru ekranı cıkmıo :(

coyn

Üye
5800 ı desteklemiyor edduy msn kullanıyorum gayet iyi (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...