Turkcell Web Sitesinin Popüleritesini Mi Arttırmak İstiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Web Sitesinin Popüleritesini Mi Arttırmak İstiyor?
Turkcell Günün Fırsatı kampanyası ile sitesinin popüleritesini arttırmak istiyor. Neden kampanya günün belli bir saatinde değil de her an konulabiecekmiş gibi yapılıyor? Çünkü herkes sürekli tıklasın diye. Ondan sonra da Turkcell işte bizim sitemiz günde şu kadar tıklanıyor da şudur da budur diye böbürlenecek. Yaptığı kampanyaların da hayrı yok zaten. Abidik kubidik kampanyalar yaparak gittikçe gözümdeki seviyesini düşürüyor.

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell Günün Fırsatı kampanyası ile sitesinin popüleritesini arttırmak istiyor. Neden kampanya günün belli bir saatinde değil de her an konulabiecekmiş gibi yapılıyor? Çünkü herkes sürekli tıklasın diye. Ondan sonra da Turkcell işte bizim sitemiz günde şu kadar tıklanıyor da şudur da budur diye böbürlenecek. Yaptığı kampanyaların da hayrı yok zaten. Abidik kubidik kampanyalar yaparak gittikçe gözümdeki seviyesini düşürüyor.

katılıyorum bide aşırı görsellik var :) aveada sapıttı site konusunda en iii vodafone'nun sitesi

sitenin ANTİ Turkcell üyeleri biziz sanırım use2000:)
antiTurkcell:)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
katılıyorum cok haklısınız................

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Amacım Turkcell'e karşı antipatiklik yaratmak değil sadece yapılan haksızlıklara göz yummamak. Herkes hakkını arasın. Biz koyun değiliz..

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
arkadaşlar bugünkü hala çıkmadı mı günün fırsatı ??

Bico-2

Üye

Bende katılıyorum.
Popülariterlik tıklamayla değil GERÇEK VE KALİTELİ TARİFELERLE OLUR..

Bkz :Avea SINIRSIZ HER YÖNE ve Vodafone GÜNDE 1YTL ŞEBEKE İÇİ LİMTSİZ ...
Hangisi TURKCELL'DE var bunların .?

piri.reis

piri.reis

Üye
tamam

bungee

Üye
Amacım Turkcell'e karşı antipatiklik yaratmak değil sadece yapılan haksızlıklara göz yummamak. Herkes hakkını arasın. Biz koyun değiliz..

Tartışma yaratmak amacıyla değil, sadece merak ettiğimden soruyorum; burada bizim hakkımız nasıl yeniyor acaba? Ben 2-3 saattir düşünüyorum ama bana zararı dokunan bi nokta bulamadım. Açıklama alabilirsem, düşünmekten kurtulacağım için sevinirim.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma yaratmak amacıyla değil, sadece merak ettiğimden soruyorum; burada bizim hakkımız nasıl yeniyor acaba? Ben 2-3 saattir düşünüyorum ama bana zararı dokunan bi nokta bulamadım. Açıklama alabilirsem, düşünmekten kurtulacağım için sevinirim.

Mesela ben acaba kampanya çıktı mı çıkmadı mı diye gün içerisinde birçok kez tıklıyorum. Normalde hergün belirli bir saatte yapsa sadece o saatte veya ona yakın saatlerde tıklarım. Ama durum şuanki şekliyle olunca saat 8:00 dan bu yana defalarca tıklamak zorunda kalıyorum. Çünkü kullanım sınırlı ve bu sınırlar dahilinde olabilmek için sürekli girmek gerekiyor.

bungee

Üye
Ama bu kampanya:deal:

Turkcell, süper tarifeye geçmek için günün belirsiz bir saatinde sitemize girip kayıt olmanız gerekiyor demiyor. Sadece ekstra kampanyasını sitesinden belirsiz bir saatte sunuyor.

Siz özgür iradeniz ile sunulan kampanyayı takip ediyorsunuz. Turkcell kampanyamı takip edeceksin diye bizi zorlamıyor. (tıklamak zorunda kalıyorum diyorsunuz ya, zorunda değilsiniz:oke:) Takip edenler ekstra avantaj sağlayabiliyor.

Kişi sınırı şikayet konusu olabilir ama hangi saatte kampanya yapacağı şirketin iradesindedir. İstese hiç yapmaz, kimse de neden yapmıyorsun diyemez.

Amaç konusunda tespitinize katılıyorum, site popülaritesini arttırmak amaçlı yapılmış bir kampanya. Ama buna kim karşı çıkabilir ki? (diğer operatörler de kafasını çalıştırsın, böyle kampanyalarla kendilerine bağlasınlar)

Hayatta her şeyden şikayet etmek yerine bazı şeylerin iyi yönlerini de görme taraftarıyım.

piri.reis

piri.reis

Üye
:oke:

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Evet böyle düşünenlere saygı duyuyorum. Ama ben şahsen bu durumdan şikayetçiyim. Yaptığı kampanyaların çoğu fos çıktı zaten. Ara sıra iyi bir kampanya yapıp (bir parmak bal ile) popüleriteyi tekrar yükseltiyor. Onun haricinde genele baktığımızda çok da güzel değil. Arkadaşlar lütfen iyi olanı takdir etmesini bilelim ama yanlış olanı da eleştirmesini bilelim.

cool_eagle

Üye
Ama bu kampanya:deal:

Turkcell, süper tarifeye geçmek için günün belirsiz bir saatinde sitemize girip kayıt olmanız gerekiyor demiyor. Sadece ekstra kampanyasını sitesinden belirsiz bir saatte sunuyor.

Siz özgür iradeniz ile sunulan kampanyayı takip ediyorsunuz. Turkcell kampanyamı takip edeceksin diye bizi zorlamıyor. (tıklamak zorunda kalıyorum diyorsunuz ya, zorunda değilsiniz:oke:) Takip edenler ekstra avantaj sağlayabiliyor.

Kişi sınırı şikayet konusu olabilir ama hangi saatte kampanya yapacağı şirketin iradesindedir. İstese hiç yapmaz, kimse de neden yapmıyorsun diyemez.

Amaç konusunda tespitinize katılıyorum, site popülaritesini arttırmak amaçlı yapılmış bir kampanya. Ama buna kim karşı çıkabilir ki? (diğer operatörler de kafasını çalıştırsın, böyle kampanyalarla kendilerine bağlasınlar)

Hayatta her şeyden şikayet etmek yerine bazı şeylerin iyi yönlerini de görme taraftarıyım.

güzel açıklama :yuru:yuru:yuru:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt