turkcell vınn modemıne avea sim takmak isdiyom neler yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

veyselcell

Üye
arkadaslar turkcell vınn kullanıyom cok hızlı olabılır ama sanıye de mb lar gıdıo 3 gunde hıc foto vıdeo fılm vs ne ındırdımm ne ızledım ne de baska bıse ..sadece face google de gezındım bı ara hotmaılımı acdım 5 dk da 200 mb olmusdu cok fazla yakıyo ha reklam eklentım var guncellemeler kapalı bunları da yapmısım yanı o yuzden vınn modemıme avea sım takcam aşama aşama ne yapcam

arkadaşım monile partner programını indir. sonra programı kur . çalıştır . modemi tak . turkcell vınn programı açılınca onu kapat. mobil partner den profil bölümü var oraya yeni profil bunu yaz sonra bu profili mobile partnerde göreceksin ve bu şekilde baglan... vodofone de kullanabilirsin

apn : internet
kullanıcı . avea internet
şifre. internet

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
***** ıcın mevcut hangı operatorun cıhazıysa musterı hzmetlerınden almanız gerekmekte crak ını..

R.A.M

R.A.M

Üye
türcell e176 e176g e 180 modelleri başka hatla girer ama biraz yavaş olur

satelizmir

satelizmir

Üye
dc unlocker client diye bi program var onu bilgisayarına indirip vınnın içerisindeki turkcell e ait programı resetlemelisin.ama avea 64kb. kartla ben açamadım. sım kartındaki çip vınndaki sim kart yuvasına tam oturmuyor.onun içinde kartı görmüyor.bilemem belki 128kb. sim kartlardaki çip daha büyüktür.türkcel simle avea simi yanyana koyduğunuzda çiplerin biraz farklı olduğunu göreceksiniz.türkcelinki biraz daha büyük.illaki data hattı olması gerekmiyor normal telefonda kullandığımız ses hattı vınnı açıyor.normal ses hattına cepten internet paketi yükleyin.takın vına kullanın daha ekonomik oluyor bence.

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
ınternete baglantı hızınız yawaslayacaktır.
O sekılde ıslemden sonra..

ussaygrees

ussaygrees

Üye
avea avea nın modülu başka firma kullanılımı ileri düzeyde bilgisayar mühendisi olmak gerekir

anlamamki

Üye
ben turkcel wın ıcıne wofone sım taktım çalıştı programa felan gerek kalmadı
ama mesaj tel geldıgınde bi şekilde benı uyaran program olması lazım

badmus

badmus

Üye
aveanin jett programini indir vinn'in icine avea hattini tak sonra vinn'i bilgisayara tak. vinn programi acilirsa kapat. aveanin jett porgramini ac ve baglan

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
mobil partner kullan . Ben öyle yapıyorum .tüm hatları takip kulaniyorum

- - - Eklendi - - -

hem arama yapabiliyosun . Görüntülü de konuşabiliyosun

anlamamki

Üye
mobil partner kullan . Ben öyle yapıyorum .tüm hatları takip kulaniyorum

- - - Eklendi - - -

hem arama yapabiliyosun . Görüntülü de konuşabiliyosun

link verebilirmisin ındırıp bı denemem lazım bayram gunu cok mesaj ve arama varda

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

burada da görüntülü görüşmek için ne yapman gerektiği anlatılıyor.

not: vının içindeki turkcell yazılımı silinebilir

- - - Eklendi - - -

orda verilen programı indirmene gerek yok. mobil partner zipinin içinde var

anlamamki

Üye
mobil partner<<işime yaramadı yaw hiç bi şekilde modemle hatla baglantı kuramıyor

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
modeli ne senin vin in

By_eLeN

Üye
Mantikli ol arkadasim nie hackliuosun cihazi yazilimlarla ? Modeme hatti tak senden bi guvenlik kodu isteyecekdir o sirada Turkcell i arayacaksin ve cihazin tum hatlara acilmasi icin kodunu isticen onlarda sana verecek ondam sonra istersen bimcell kullan ama sunuda unutmamak lazim baglanti hizin atiyorum saniyede 100 kb download ise 80 e dusmesi kacinilmaz olacak

cadigargi

Üye
elimde kontratl tarife ile alınmış bir Turkcell 3G multi vınnn var. içindeki hatttı tabletime taktım ve elimde fazladan normal kontorlu avea hat oldu. 2gb kotası var. bosa gitmesin diye onu da vınn a taktım. 2 ayarla internete baglandım.
ayar 1: profil yönetimi menüsnden ismi Avea, erişim noktası statik seçeneği ile internet (küçük harf), çevirmeli bağlantı numarası *99# , doğrulama türü Pap olan yeni bir profil oluşturdum.

ayar 2: ayarlar, çevirmeli bağlantı, mobil bağlantı menüsündeki profil listesinden oluşturduğum Avea profilini seçip uygula dedim ve bağlandı.

NOT: BUNLARI 192.168.1.1 ip NUMARALI WEB ARAYZÜNDE YAPTIM.BAŞKA HİÇBİR PRGRAM KULLANMADIM. ŞUAN AVEA HATLI VINNDAN YAZIYORUM...

sonbela

sonbela

Üye
arkadaslar olay vınla ilgili degil yazılımıyla ilgili benim modem vınn hattım avea kontratsız aldıydım turkcelli aradım farklı hat kullanmak için kilit yok dendi ama baska hat kullanılmaz dendi olayı kendi ugrasım sonucunda cozdummodemin orjinal yazılımını bulup kurun ornegin huawei uxxx modelinin yazılımda internet ayarlkarına da dikkat edin turkcell ayarıyla giremezsiniz win programının calışıp çalışmaması onemli degil belgelerimde winn klasorune girin rasphne gibi bir exe var onu tıklayın baglan ou yap bunu yap ayar cek diyor ayar cekerseniz oradan baglanabilirsiniz yada su taktıkte bvende calışıyor ayarları vınn uygulamasından yapın tek baglan dediğinizde baglanıyorsa turkcell tarafından kullanılır uyarısını verdiğinde baglantınız kesilcektir bunun cozumude baglan a tıkladıgınız gibi uyarıya evet demek win uygulaması kapanacaktır ancak winn a baktıgınızda mavi ısıgı dewamlı yancak yani baglantınız var demek

oguzalp44

oguzalp44

Üye
bende var hepsi ile oluyor fakat turkcell vın programını kullanma sağ altta şebeek göstergesi çıkıyor tıkla bağlan de bağlantı noktasına internet yaz olur tamamdır

burakkk97

Üye
aweayi tak vinn programi gelecek pini yaz sadece turkcelliler icin diyecek kapanacak sen de nokua pc suite i yukle ayarlardan modemi kendi seciyor zaten sen operator listesinden aweayi sec baglan :oke:

- - - Eklendi - - -

konu hortmus ben de ciddiye alip yazmisim :)

kerim8415

Üye
aslında çok kolay vınna hattı takın pc ye bağlayın vınn ayarlar ekranından profil yönetimine gelin yeni profile tıklayın profil adına: AVEA GPRS INTERNET APN kısmına: internet yazın tamamdır az önce kendim bu şekilde yaptım

Üst Alt