turkcell vınn modemıne avea sim takmak isdiyom neler yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

gastauskas87

Üye
    Konu Sahibi
turkcell vınn modemıne avea sim takmak isdiyom neler yapmalıyım
arkadaslar turkcell vınn kullanıyom cok hızlı olabılır ama sanıye de mb lar gıdıo 3 gunde hıc foto vıdeo fılm vs ne ındırdımm ne ızledım ne de baska bıse ..sadece face google de gezındım bı ara hotmaılımı acdım 5 dk da 200 mb olmusdu cok fazla yakıyo ha reklam eklentım var guncellemeler kapalı bunları da yapmısım yanı o yuzden vınn modemıme avea sım takcam aşama aşama ne yapcam

benonur2000

benonur2000

Üye
öncelikle başka bir hat takmanız çözüm olmaz bunu belirtmek isterim
direkt sim kartı takıp deneyin çalışmazsa turkcelli aramalısınız

Denizli Emlak

Üye
olmaz heralde ya :S

gastauskas

Üye
ama forumlarda arasdırdm ole yapan cok var...

coolasker54

coolasker54

Üye
Tak kullan sanki turkcell vınn mış gibi. Oluyor yani olay vınnda değil kartta bitiyor.

benonur2000

benonur2000

Üye
BTK bu tür kilitleri uzun süredir izin vermiyor varsada açtırmanız mümkündür mesela blackberry kilitli oluyor açtırılıyor kod ile (servis v.s gerek kalmadan)

gastauskas

Üye
tmm ozaman sorun yasamam dımı..bılgıler ıcn tskr ederm

coolasker54

coolasker54

Üye
tmm ozaman sorun yasamam dımı..bılgıler ıcn tskr ederm

arkadaşım bir sıkıntı yaşamazsın biz kullandık dersen ki turkcell konusunda bi sıkıntı yaşarmıyız elbette :ehe yaşamazsın mal senin istediğin kadar hor kullan :ehe

coolasker54

coolasker54

Üye
ki zaten turkcell vında avea kullandıgını nereden bilicek sonucta iş kartta bitiyor mke :ehe

gastauskas

Üye
ee ama dun denedım bu hızmet sadece turkcel musturılerıne ve turkcell hatlarına ozeldır dıe uyarı geldı

gastauskas

Üye
ki zaten turkcell vında avea kullandıgını nereden bilicek sonucta iş kartta bitiyor mke :ehe

vınn ıcın musterı hızmetlerını arasam tercıhı gsm tercıhlı yaparmı yanı her sım karta uyumlu olması ıcın bı bayıye sordum olmaz dedı

coolasker54

coolasker54

Üye
Arkadaşım bize vardı beyaz vınn ustune sıyah çizgili biz kullanıyorduk snn ki yeni duz beyaz modellerdense onları bilmiyorum çalıştırıyormu :oke:

gastauskas

Üye
Arkadaşım bize vardı beyaz vınn ustune sıyah çizgili biz kullanıyorduk snn ki yeni duz beyaz modellerdense onları bilmiyorum çalıştırıyormu :oke:

hayr calısdırmıo bu ..bunu acdırma gıbı durumum var mı

serinaga

serinaga

Üye
Bende de vınn var kardeş, üzerine jet modem aldım ve avea hattımı vınn da denedim ama maalesef çalışmadı. Belki bir ayar gerekiyordur ama ben araştırmadım çok jet modem olduğundan ...

coolasker54

coolasker54

Üye
Kardeş korumalıysa bilmiyorum napılcak :bilmm

gastauskas

Üye
Bende de vınn var kardeş, üzerine jet modem aldım ve avea hattımı vınn da denedim ama maalesef çalışmadı. Belki bir ayar gerekiyordur ama ben araştırmadım çok jet modem olduğundan ...

baska forumlarda bıseler yazmıslar ama hıc bıse anlamadm

ibo_Star

ibo_Star

Üye
google a huawei mobile partner yaz.o programi kur avea ayarlarini manuel ekle kesin olur

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
Hangi Operator un internet modemını kullanacaksanız baska operatorun sım kartıyla.
Modem ın İD kodları var Onların verılmesı sonucu kullanıma acılır.

Mert045

Mert045

Üye
Yarın akşam sana pm atarım bizim bi hoca öyle kullanıyor sorayım ona :oke:

Üst Alt