Turkcell Turkcell Duy Sesimizi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mete_bey

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Turkcell Duy Sesimizi
Turkcell'in güzel hizmetleri bulunsada müşteriyi korumak amaçlı herhangi bir çalışması yok. Vodafone'nun başlatmış olduğu fatura stop uygulamasını aynı şekilde Turkcell'inde yapmasını temenni ediyorum. Kaliteli bir hizmeti ve markayı düşünen birisi olarak türkiyenin GSM markası olan Turkcell'in biz müşterilerini süpriz faturalardan koruması gerektiğini düşünerek bu konuda siz değerli forum dostlarını bu konuda sesimizi duyurmaya çağırıyorum.

Saygılarla mete_bey

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bu konuda size sonuna kadar hak veriyorum..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet duymalı turkcel

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet güzel servis ama milletimiz kullanırsa sonucu belli. Belli sınır koyacak, bir anda net kesilecek ondan sonra benim neti mi nasıl kesersin sen. Yinede kullanışlı bir hizmet olacağından bekliyoruz.

mete_bey

Üye
    Konu Sahibi
Bu görüşümü turkcell web sitesinden bize ulaşın sayfasından turkcelle gönderdim. beni aradılar konu hakkında bilgi aldılar. daha sonra bu mesajı gönderdiler.

DEGERLI MUSTERIMIZ, ILETTIGINIZ ONERINIZ ILE SIZE SUNDUGUMUZ HIZMET KALITESINI GELISTIRME FIRSATI VERDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ. TURKCELL
Zaman: 03-09-2009 15:23:02

ilo53

ilo53

Üye
bencede gusel bıse ama kntr lerı ıcın gerek yok boyle bıseye faturalılar ıcn gusel bıse ama bana her drmda yaramaz

afulutas

Üye
ama emin olun yapmazlar neden niçin niye... çünkü onlar sürpriz faturaları çok seviyorlar... :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
bencede gusel bıse ama kntr lerı ıcın gerek yok boyle bıseye faturalılar ıcn gusel bıse ama bana her drmda yaramaz

ence kontörlü kullanıcılar için de güzel bir uygulama olur çünkü birçok kullanıcı da örneğin 250 kontörle internete girip farkında olmadan -30la çıkmaktan mağdur olabiliyo..

adilcilingir

Üye
arkadasım saol ben turkcell connet cartla internete baglanıyorum paket satın alıp kullanıyoruz guya ucuz 39 tl lik 4 gb internet paketi kotayı asmatan bana 222 tl fatura geldi mecbur ötetik musteri hizmetlerini arıyorum saatlerce biri birine aktarıyor hic ilgilenmiyorlar ya turkcell 100 tl de yazsa haklı gid mahkemeye ver 200 tl icinmi degmez ben butun hatlarımı baska öperadore tasıyacagım sizin basınıza gelmeden uyanık olun

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Kotayı aşmadığına emin misin peki? :hmmm

amedian

amedian

Üye
eğer pazarlama ve kar güden bir şirketseniz birde markanıza güveniyorsanız kendi kendinize sorarsınız neden karımı azaltıyımki diye :ehe turkcell bunu yapıyor

karizmaugur1

karizmaugur1

Üye
bencede haklısın ama turkcellin işine gelmez bu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok yakın zaman da Fatura Stop gibi birşey yapacaklarını düşünüyorum.

sethaa

sethaa

Üye
Vodafone kullanıyorum ama Turkcell'i de seviyorum en az Vodafone kadar kaliteli oldugundan dolayı. Bu yuzden yiğidi öldür ama hakkını yeme. Fatura stop özelliği Turkcell'de de vardır: (3G İnternet Faturalı hatlar için adil kullanım politikası doğrultusunda, bir fatura döneminde paket aşım ücreti 199 TL'ye (KDV, ÖİV dahil) ulaşan bireysel kullanıcının kullanım hızı 128kbps ye düşürülür ve daha fazla ücretlendirme yapılmaz. - BU ifade TURKCELL internet sitesinde yaklaşık 1 senedir MEVCUT. Daha 3 G yokken bile bu ozellik vardı Turkcell'de. Vodafone sonradan çıkardı.. - Sık_SORULANLAR)

Avea kullanıyor olsanız 5000 TL gibi faturalarla karşılaşmanız muhtemel ama Turkcell'de en fazla 200 TL (Öbür sayfada arkadasın biri 222 TL fatura geldi demiş. Anlamadım nasıl gelmiş?? Vodafone'da ise en fazla 100 TL fatura gelir ve sürprizlerle karşılaşmazsınız. :oke:

epson81

epson81

Üye
haklısın

<~STaT!c-X~>

Üye
Sonuna kadar arkandayız dostum.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Evet fatura stop sart. Kullanici kendi ust limitini belirleyebilirse daha hos bir stop olur. Aksi halde supriz faturalar bize kriz gecirtirken turkcell i mesut ve bahtiyar ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt