Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi Dede' Alıntı: Bu ikisi arasında Gmd2 tabiki de Genişletmek için tıkla ... O kadar iyi bir telefona ihtiyacı yok kullanımda sorun çıkarmasın günümüz telefonlarına göre kaliteli olsun yeter.
Dede' Alıntı: Bu ikisi arasında Gmd2 tabiki de Genişletmek için tıkla ... O kadar iyi bir telefona ihtiyacı yok kullanımda sorun çıkarmasın günümüz telefonlarına göre kaliteli olsun yeter.
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi kavr' Alıntı: Gmd 16 gb Genişletmek için tıkla ... Kuzen T50'ye almaya daha yakın olduğunu söyledi ama ben şuan Moto G ile Discovery'i karşılaştırıyorum, Discovery al diyeceğim sanırım.
kavr' Alıntı: Gmd 16 gb Genişletmek için tıkla ... Kuzen T50'ye almaya daha yakın olduğunu söyledi ama ben şuan Moto G ile Discovery'i karşılaştırıyorum, Discovery al diyeceğim sanırım.
ash54 Üye discoveryde bir süre sonra kasma donma oluyor uygulamalarda oyunlarda felan diğerini bilmıyorum ama
jailbroken Üye T50 den bu mesaji yaziyorum. Kamerasi ozellikle on kamerasi bence cok iyi. Telefonun tasarimi harika. Donma sorunu falan yok. Fifa 15 oynuyorum takilma yok. Yalniz dokunmatikte biraz daha fazla sert dokunmak gerekli. İnsan alisiyo zaten
T50 den bu mesaji yaziyorum. Kamerasi ozellikle on kamerasi bence cok iyi. Telefonun tasarimi harika. Donma sorunu falan yok. Fifa 15 oynuyorum takilma yok. Yalniz dokunmatikte biraz daha fazla sert dokunmak gerekli. İnsan alisiyo zaten