Yusuf Saracen
Üye
-
Konu Sahibi
-
hemseriyiz güven banaBende almayi dusunuyodum ama daha onemlisi kullananlardan yorum almak daha mantikli tahminimce teshir urunu kontrol ettiniz ben herkesin elinin degdigi telefonlari saglikli bulmuyorum dedigim gibi kullananlar varsa yorumlari faydali olur aciklamaniz icinde tesekkur ederim yazilim sorunlari hallolur da donanim sorunlari sikintili olur
elimden 50 tane t50 gecti yok eline almadın yok cihazı bilmiyosun gibi yorumlar yapmayınızGözünü seveyim bir cihazın tam kullanıcısı olmadan böyle yorum yapmayın,kulaktan dolma bilginizi kendize saklayın
cihazın yedek parcası neden olmasın yahu,urunu getirirken yedek parcasınımı unutuyorlar?elimden 50 tane t50 gecti yok eline almadın yok cihazı bilmiyosun gibi yorumlar yapmayınız
ben burda bilgilendirme gectim sadece tabiki s4 e vereceginize bu cihaza vermek mantıklı ama bu sorunlarla karsılasma ihtimalinizde var
Merhabalar. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum T50'mi.
Almadan önce cihazda kullanılan tüm işlemci ve grafik İşlemcisi özelliklerini (kullanıcı yorumlarına kadar) araştırdım.
Ayrıca bi kaç forumun inceleme videosunu ve sonuçlarını gördüm.
Cihazda Snapdragon 400 işlemci kullanılıyor. Bu işlemci SONY'nin Z2 ultra da kullandığı işlemci.
Hepsini geçtim, bu telefonu 10 gündür kullanıyorum ve yaptığım bi kaç testi sizinle paylaşmak istiyorum.
1080p çözünürlükte 4 saat video kaydı yaptım. Şarjı ancak bitti. Şarj %90 dı çıkarttım ve yarı parlaklıkda 3.5 saat sürekli olarak Facebook'a girdim, Real Racing 3 ve Temple Run 2 oynadım, 60/70 MB lık H+ şebeke hızında veri indirme yaptım. 70/80 fotoğraf çektim 30 tane kadarı HDR. Ve bunları yaparken görev sonlandırıcıyı hiç kullanmadım. 3.5 saatin sonundaysa inanmayacaksınız ama şarj%65 di. Ve en ufak bi kasılma hiç ama hiç yaşamadım.
Gelelim dokunmatik ekrana.
IPSplus 5" dokunmatik ekran var. Ve tüm samimiyetimle söylüyorum en ufak bi algılama sorunu yaşamadım.
Aynı özelliklere sahip başka bir marka cep telefonu ne kadar?
Özetle, kullanıcı olarak söylüyorum, affınıza sığınarak 700 TL ye bu telefonu almayıp 1500 TL ye yanı iki katı fiyata neredeyse aynı özelliklere sahip Samsung Galaxy S4 almak.............
Bir cep telefonundan, üstelik 700 TL lik bir cep telefonunundan S5 performansı bekleyenler için bu yorumum.
Iyi günler.
Yapma hocam discovery bile s3 ile kafa kafaya neredeyseS3ün bile gerisinde kalan tel icin nerdeyse s4 ile ayni diyorsun iyimis
snap dragon 400 1.2mhz 4 cekirdekS3ün bile gerisinde kalan tel icin nerdeyse s4 ile ayni diyorsun iyimis
arkadaşım kardesimde t50 var antutuda 10bin puan civari fark atiyor s4 inanmazsan resim cekip atayim, kamera olarakta s4un gerisinde birinde kirpilmis s400 var digerinde s600 ve exynos octa var kafanizmi guzel nasil denk diyebiliyosunuzsnap dragon 400 1.2mhz 4 cekirdek
13mp kamera/2mp kamera (görüntü muazzam)
16gb hafıza
hızlı sarj
4g (lte)
8 saat konusma
10gün bekleme
dolby
gürültü engelleme
4.4.2 kitkat
5" hd ekran
daha sayyımmı ?
samsung antutuya gÜveniyon yani?arkadaşım kardesimde t50 var antutuda 10bin puan civari fark atiyor s4 inanmazsan resim cekip atayim, kamera olarakta s4un gerisinde birinde kirpilmis s400 var digerinde s600 ve exynos octa var kafanizmi guzel nasil denk diyebiliyosunuz
Kardeş t50'de kırpılmış snapdragon400 var s4'te ise normal s600 ve exynos octa işlemci var,ekran desen s4 açık ara önde,malzeme kalitesi desen ikiside plastik, kamera desen s4 ön ve arka kamerada daha iyi,yazılım desen s4 daha iyi,ram desen s4 daha iyi, daha ne sayayım sana ? iki telefonuda kullanmış biri olarak söylüyorum bunları, t50'yi s3le falan karşılaştırırsın ancasamsung antutuya gÜveniyon yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?