sanki telefonu operatör yapıyorİkinci el Lg G2 alacaksan tanıdıktan ya da varsa tanıdık telefoncudan al.
Çok insan var "operatör telefonu alınmaz" diyen. Kullanıcı yorumlarını görmek gerek. Reklamlarda vaat ettiğini gerçekten veriyor mu?
Başka bir firmaya yaptırıyor.sanki telefonu operatör yapıyor
.Kamera çekimi orta derece cihazı bir süre kullandım ve inceledim bu arada
.
hafizasi hakkinda ne düşünüyorsun türkcell akilli depo kullanilabilirmi ?Turkcell T50 orta ölçeğin biraz daha altında telefon.Eksileri ve artıları birbirini dengeliyor .Cihazda ses gerçekten süper olmasada dinlerken keyif veriyor.Oyun oynarken ısınma zaten aşikar.Kamera çekimi orta derece cihazı bir süre kullandım ve inceledim bu arada
.
Ek bilgi konuşma ses kalitesi gerçekten harika.Wifi çekim gücüde ekleyeceklerim arasında![]()
Evet doğru ancak yeterli değil diyemeyizhmm 8 gb kalıyor diyorlar boş olarak dogrumu
nedenki zaten bi video ceksem 5 dakka 500mb gerisini sen düşünzaten g2 ile karşilaştirilamaz bileEvet doğru ancak yeterli değil diyemeyiz
Tercih Edenler olduğu için olabilirmi acabanedenki zaten bi video ceksem 5 dakka 500mb gerisini sen düşünzaten g2 ile karşilaştirilamaz bile
.G2 ile zaten karşılaştırma yapmak yanlışHocam bir süre kullanmışsınız. Şarjı nasıl?Tercih Edenler olduğu için olabilirmi acaba.G2 ile zaten karşılaştırma yapmak yanlış
Şarjı minimum 1,5 gün Maximum 2-3 gün gittiği oldu.Maximum seviyede kullanımda mobil veri ve diğer tüm tasarruf tedbirleri alınmıştır.İçerisinde bulunan batarya tasarruf programı (ismini unuttum) açıkHocam bir süre kullanmışsınız. Şarjı nasıl?
1,5 gün dayandığında ekran süresi ne kadardı, hatırlayabiliyor musunuz?Şarjı minimum 1,5 gün Maximum 2-3 gün gittiği oldu.Maximum seviyede kullanımda mobil veri ve diğer tüm tasarruf tedbirleri alınmıştır.İçerisinde bulunan batarya tasarruf programı (ismini unuttum) açık