Turkcell T20 Teknik Özellikleri Fiyatı Video Resim

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell T20 Teknik Özellikleri Fiyatı Video Resim

İşte Turkcell T20'ye ait teknik özellikler;

• 3.5 inç genişliğinde çözünürlüğü belirtilmeyen kapasitif dokunmatik ekran,
  • 600 MHz frekans hızında görev üstlenen Qualcomm MSM 7227 işlemcisi,
  • 256 Megabayt kapasitesinde RAM bellek,
  • 512 Megabayt kapasitesinde ROM bellek,
  • Android 2.3.3 Gingerbread işletim sistemi,
  • 3.2 Megapiksel çözünürlüğündeki CMOS sensörlü kamera,
  • Bluetooth v2.1, Wi-Fi 802.11 b/g/n ve HSDPA 7.2 Mbps bağlantı seçenekleri,
  • NFC, GPS ve USB Tethering desteği,
  • 1400 mAh Li-Ion batarya(3G ile 400 saat bekleme süresi, 390 dakika konuşma süresi),
  • 32 Gigabayt'a kadar harici hafıza artırımı için MicroSD kart yuvası,

Turkcell'in 6 Temmuz'da duyurması beklenilen mobil cihazın, taahhütlü olarak çok ucuz bir fiyat etiketine satışa sunulması bekleniyor.​

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kim alıyor bunları anlamıyorum :ehe

bfgbfg

bfgbfg

Üye
ACaba deneyen varmı nasıl telefon:hmmm

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefonu almak niyetiyle bayiye gittim. son 6 ay fatura tutarının 250 tl olması gerekiyormuş. benimki 240 tuttu bu yüzden kontratlı alamadım. telefonu biraz inceledim. dokunmatik ekranı çok iyi. samsun galaksy kadar hassas diyebilirim. tasarımı da çok hoş. elinize aldığınızda nokia C7'yi andırıyor tasarım olarak. ona göre biraz daha köşeli ama. arka kapağını pek beğenmedim açıkçası. ama ön yüz tasarımı çok hoş. androidin son versiyonu 2.3.3'ü kullanmışlar. gayet hızlı görünüyor. işlemcisi 600 mhz. piyasada 1 Ghz'lik telefonlar var ama fiyatları T20'nin 2-3 katı. ayrıca batarya tüketimleri daha fazla oluyor. bu telefon için 600 mhz uygun gibi duruyor. kamerası yukarda yazıldığı gibi 3.2 değil 5 mp. ancak kamerada flaş yok. bu kötü tabi. batarya kullanım süreleri iyi görünüyor. 400 saat bekleme, 390 dk konuşma süresi var. tanıtım toplantısında söylediklerine göre günlük 1 saat internet + 1 saat video kullanırsanız şarzı 3-3,5 gün gidebiliyor diyorlar. telefon genel olarak güzel görünüyor. 3G + GPS + Wifi + Bluetouth 2.1 var. peşin fiyatı 419 tl. bu fiyata gayet iyi bir telefon. ayrıca kredi kartı, OGS geçiş sistemi vb.gibi şeyleri de destekliyor. ekran çözünürlüğü de iyi gibi.

ben de alıp almama konusunda kararsızım. malesef Turkcellin sitesinde T20'nin tüm özellikleri yazılmamış. Flash destekliyor mu yada kaça kadar destekliyor? görüntülü konuşma varmı bilmiyorum? kamerası HD video çekimleri yapmıyor. ve yüklediğiniz HD videoları izleyemiyorsunuz bunu desteklemiyor. uygulamalarda sorun yok. bir sürü android ve turkcell uygulaması indirilip kullanılabiliyor. şuan nokia kullanıyorum. symbianı bırakıp androide geçmekte tereddütüm var. herkes android daha iyi diyor ama bilmiyorum. açıkçası arayüzünden ve ekranda bir sürü uygulama ikonu olmasından dolayı androidi pek sevmiyorum.

kısaca:
kamerada flaş yok. Hd video desteği yok. sanırım görüntülü konuşma da yok. ama diğer özellikleri de azımsanmayacak kadar iyi. yani 419 TL'ye daha iyisi alınır mı? zor. Hd olsun, kamera daha yüksek ve flaşlı olsun ve görüntülü konuşma olsun dersek piyasada 800-900 tl den daha aşağı bir telefonda bu özellikleri bulamayız. üstelik Turkcell bunu 24 x 29 TL ye +250 mb internetiyle birlikte veriyor. karar vermek için 10 günüm var. bakalım ne karar vericem :hmmm

bertan1905

Üye
Arkardaşlar telefonu ben kontratsız aldım dokunmatiği falan çok hassas bu fiyata çok güzel bir telefon 419 tl ye bu özellikte bir telefon alınması çokkkk zor

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bende aldım. kamerası hariç diğer özellikleri gayet güzel. kamera performansı düşük.

Ocean258

Ocean258

Üye
fiyatını gormeden yorum yapmamak lazım ama orta sınıf bı telefon işte..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
fiyatına göre iyi bence. ama ben androidi sevmedim. durmadan arkaplanda uygulamalar çalışması hoşuma gitmiyor. symbianı tercih ederdim.

Ocean258

Ocean258

Üye
419 tl degılde 350 Tl falan olsa hakkıydı bence.. ama kotu bırseyde soylemek dogru olmaz bı denemekte lazım..

technoblue

technoblue

Üye
özellikleri ve fiyatı kıyaslandığında iyi bir smartphone modeli gibi görünüyor. ancak 5mp kamerası olmasına rağmen hd video kaydı yapamaması hadi onu da geçtim hd video oynatamaması büyük eksiklik bence.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
alan varmı arkadaşlar? müzik dinlerken kulaklık sesi çok azyaaa. bende ki mi sorunlu acaba? dışarıya iyi ses veriyor ama kulaklık sesi yeterli değil.

emreilhan

emreilhan

Üye
alan varmı arkadaşlar? müzik dinlerken kulaklık sesi çok azyaaa. bende ki mi sorunlu acaba? dışarıya iyi ses veriyor ama kulaklık sesi yeterli değil.
Arkadaşım bu telefonu almışsın fakat flash destekliyor mu acaba ? Yani 2.3 ile geliyor bildiğim kadarıyla. Birde bi inceleme videosunda ana menüdeki geçişlerde biraz donma olduğunu gördüm. Donma sorunu felan varmı sen bilirsin ??

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
aldığım günden beri android marketten bir sürü uygulama indirdim denedim kaldırdım filan. telefon kasmaya başladı. bazen hata verip uygulamaları sonlandırıyor. belki çok yüklendiğim içindir. flash desteği yok. telefona basit bir swf atıyorum onu bile açmıyor. flash player yüklüyorum ama çalışmıyor.

mbcsfl

Üye
flash sorunu t10 da var bu huwai marka andıroidler pek gzl degil :) sony erıcsson veya samsungun andorıdlerı daha ıyıdır bence :) bana kalırsa en ıyısı ıpod neyse :)

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
ben de gördüm reklamlarda telefonu.görünüşü falan baya hoşuma gitti ve symbianın eski kullanışlığı kalmadığı için(diğerlerine göre) er veya geç androide geçmeye karar vermiş birisi olarak alayım mı diye bir düşündüm ama yazılanları okuduktan sonra ve turkcell in ıvır zıvır prosedürleriyle uğraşmaktansa adam gibi samsung,htc vs. almak daha mantıklı gibime geldi.

xwedan

xwedan

Üye
telefondakı flash ozellıgı yok ama uygun tarayıcıyı ındırıp calıstırabılıyorsunuz :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Puffin isimli bir tarayıcı var flash çalıştırıyor ama çok verimli olmuyor yinede.

1907ulas

Üye
1 haftadır bu telefonu kullanıyorum. Kamerası 5.0 görünsede çok iyi resim çektigini söyleyemem. onun dışında herseyi çok begendim. bu fiyata bu özellikler, digerlerine kıyasla çok iyi olduğunu düsünüyorum.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
419 tl bu telefon için oldukça uygun bence. fotoğraf çekimi pek iyi değil onun dışında iyi bir cihaz.

Üst Alt