Turkcell T20 Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

casperturk

casperturk

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 Oyun
Arkadaşlar 4 gün önce bir turkcell t20 aldım ilklerde çok memnundum sonra oyun aryaşına giridm ve ne olduysa hiç oyun bulamadım istedğm oyunlar telefonunuzun rami yetmiyor diye hata verior marketten idnridğm oyunlar bile kasıyordu bana hangi oyunları öneirirsiniz 3d olarak yada napmalıyım?

estorak

estorak

Üye
Keşke almadan önce iyice bi araştırsaydın ram yetersizse o oyunlar için yapabileceğin bir şey yok başka oyunlar dene :)

• Beğen
Tepkiler: casperturk
casperturk

casperturk

Üye
    Konu Sahibi
önerebilcğeiniz oyunlar varmı?

estorak

estorak

Üye
Kullanmadığım için bilemeyeceğim başka üyeler yardım edecektir :)

casperturk

casperturk

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı.

sangbyrm

Üye
Arkadaşlar 4 gün önce bir turkcell t20 aldım ilklerde çok memnundum sonra oyun aryaşına giridm ve ne olduysa hiç oyun bulamadım istedğm oyunlar telefonunuzun rami yetmiyor diye hata verior marketten idnridğm oyunlar bile kasıyordu bana hangi oyunları öneirirsiniz 3d olarak yada napmalıyım?

forumdaki oyunları dene %90 çalışır.

omer1233_

Üye
t20 var büsürü oyun oluyo android apk oyun indir yaz googleye

emrecntyrn

Üye
arkadaşım sen telefonu iphone zannetin galiba gidip telefona iphone çalıştırabildiği oyunları yüklersen tabi kaldırmaz bendede t20 var alspath5 yükledim çalışı ama 6 yüklesem çalışmaz onu son model telefonlar kaldırıyo bakalım neye göre indirdin şu anda telefon birçok telefondan daha iyi rami düşük olabilir ama orta sınıf ve onun biraz üstü android telefonların çalıştırdığı oyunları hepsi çalıştırır ben şu anda hawx, alspath 5 pes 2011 ,, nova hiç kasmadan açıyo oyun ararkan sadece telefonun markasına göre arama telefonla aynı özellikli başka telefonlara görede ara çıkar ozaman htc desire s aynısı onun çalıştırdığı ve çalıştıramadığı oyunları t20 çalıştırıyo ve forumlarda oyun paylaşırken uyumlu telefon t20 arıcağana htc ara ozam kesin bulursun 320x 420 ekran bul ondanda açmıyodur

alperen545

alperen545

Üye
vallah benim türkcell t20de pes 2011 var gangster(gta)var,pah denen bir oyun var,

• Beğen
Tepkiler: drogba92
umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
arkadaşlar birisi hawx linkini atabilirmi

cmcmhmmd

Üye
kardeşim ben de 1 ay önce t20 aldım ve şu anda çok memnunum telefonumun içi şuanda hd oyun kaynıyo sen istersen mesaj at ben saan oynları söyliyim

Üst Alt