Turkcell t20 overlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell t20 overlock
overlock yapılabilir mi?

Peocawe

Peocawe

Üye
yapılabilir fakat en fazla 768 e kadar çıkart kardeşim. gerisi çok sakat... hatta sen her türlü önlemini al 720'yi geçme. :) Ben t20 kullanırken sürekli 768de idi fakat bazı t20 lerde desteklemiyor. ısısını felan kontrol etmelisin sürekli.

PriZm

PriZm

Üye
Yaparsın ama eğer o.c işlerinde amatör isen voltajlara bulaşma.ve ısının 60 dereceyi geçmemesine dikkat et.

Peocawe

Peocawe

Üye
Yaparsın ama eğer o.c işlerinde amatör isen voltajlara bulaşma.ve ısının 60 dereceyi geçmemesine dikkat et.

60 :O ben de 40'ı geçince elim ayağım dolanıyodu birbirine. 60 da tahmin edemiyorum. :D

navti

navti

Üye
ben acede 65 derece gördüm...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Peocawe

Peocawe

Üye
T20 icin herhangi bir cm7 rom yuklersen zaten rootlu olarak gelir. Marketten de cpu master free ile oc yapabilirsin.

- - - Eklendi - - -

benim telefonun 55-56 derece arası değişiyor max sıcaklığı :)

Güzel rakamlar :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
T20 icin herhangi bir cm7 rom yuklersen zaten rootlu olarak gelir. Marketten de cpu master free ile oc yapabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Güzel rakamlar :D

:ehe

performans governor'unda ve 1.500 volt ile sürekli çalışırsa olacağı bu :D zaten işlemci mimarisi eski 65 nm'di sanırım.birde o.c edince coşuyor :D ama 1400 mhz 1.8 ghz lik snapdragon hızına eşit :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye

:ehe

performans governor'unda ve 1.500 volt ile sürekli çalışırsa olacağı bu :D zaten işlemci mimarisi eski 65 nm'di sanırım.birde o.c edince coşuyor :D ama 1400 mhz 1.8 ghz lik snapdragon hızına eşit :D

volt ile felan ugrasmadım ben hic daha. ugrassam benim telde cıkar sanırsam o ısı degerlerine. az önce 19 dereceyi gördüm :ehe

Enginaztopal

Üye
Merhaba benim telefinum T20 fundowsky rom var swap alani olusturdm ama pek birsey degismedi cpu master adli.programda ust 729 alti 690 veya farkli seyler deniyorum ya donuyo reset atiyor yada o menuden cikmadan daha reset atiyor ne uapmaliyim bir anlatirsaniz cok sewinirim simdiden tesekkurler ilginize

Ali58_58

Ali58_58

Üye
overclocku iyi yapman lazım yoksa stabiliteyi bozar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eğer çok yüksek değerlerde OC ederseniz kapanması normal. Arkadaşım 768 maksimum ve 245 minimum değerlerle kullanıyor. Sayıları tam olarak hatırlamıyor olabilirim, ancak bu şekildeydi.

Peocawe

Peocawe

Üye
Eğer çok yüksek değerlerde OC ederseniz kapanması normal. Arkadaşım 768 maksimum ve 245 minimum değerlerle kullanıyor. Sayıları tam olarak hatırlamıyor olabilirim, ancak bu şekildeydi.

T20 den T20 ye farklilik gosteriyor. Mesela ben T20 yi surekli 768-768 de kullaniyordum. Ne isinma ne de kapanma soz konusuydu.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

T20 den T20 ye farklilik gosteriyor. Mesela ben T20 yi surekli 768-768 de kullaniyordum. Ne isinma ne de kapanma soz konusuydu.
Demek istediğim çok yüksek değerler kullanılmamalı. En fazla 768 yapın.

jublomo22

Üye
yerimi bilmiyorum ama eski yeni t20ciler burda bende t20 kullanıyorum bende t20nin romlarından 2 tane var zipli ve dloadlı şeklinde zipli olanı nasıl yüklemeliyim? aynı zamanda dloadlıyı nasıl yüklemeliyim update failed hatası var o hatayıalırsam ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt