overlock yapılabilir mi?
Yaparsın ama eğer o.c işlerinde amatör isen voltajlara bulaşma.ve ısının 60 dereceyi geçmemesine dikkat et.

benim telefonun 55-56 derece arası değişiyor max sıcaklığı
60 :O ben de 40'ı geçince elim ayağım dolanıyodu birbirine. 60 da tahmin edemiyorum.![]()

60 :O ben de 40'ı geçince elim ayağım dolanıyodu birbirine. 60 da tahmin edemiyorum.![]()
Normalde kernel atmanız gerekir. Ancak Fundowskys Clean ROM yüklerseniz kernele gerek kalmaz. Dediğim ROM hem OC'lu hemde Root'lu geliyor.
o.c nasıl yapabilirim?
Normalde kernel atmanız gerekir. Ancak Fundowskys Clean ROM yüklerseniz kernele gerek kalmaz. Dediğim ROM hem OC'lu hemde Root'lu geliyor.
benim telefonun 55-56 derece arası değişiyor max sıcaklığı![]()

T20 icin herhangi bir cm7 rom yuklersen zaten rootlu olarak gelir. Marketten de cpu master free ile oc yapabilirsin.
- - - Eklendi - - -
Güzel rakamlar![]()

zaten işlemci mimarisi eski 65 nm'di sanırım.birde o.c edince coşuyor
ama 1400 mhz 1.8 ghz lik snapdragon hızına eşit 
performans governor'unda ve 1.500 volt ile sürekli çalışırsa olacağı buzaten işlemci mimarisi eski 65 nm'di sanırım.birde o.c edince coşuyor
ama 1400 mhz 1.8 ghz lik snapdragon hızına eşit
![]()

Buyrun:
linki atar mısınız?
Eğer çok yüksek değerlerde OC ederseniz kapanması normal. Arkadaşım 768 maksimum ve 245 minimum değerlerle kullanıyor. Sayıları tam olarak hatırlamıyor olabilirim, ancak bu şekildeydi.
Demek istediğim çok yüksek değerler kullanılmamalı. En fazla 768 yapın.
T20 den T20 ye farklilik gosteriyor. Mesela ben T20 yi surekli 768-768 de kullaniyordum. Ne isinma ne de kapanma soz konusuydu.