legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
ice cream 4.0.1 geldi mi ? :P Gelecek diyorlardı.
aynen arkadaşım bende öyle biliyorum cyanogenmod7 var.Hayır,sadece bir deli saçması.Şuan T20 için en yüksek 2.3.7 sürümü mevcuttur,bu da sadece cyanogenmod7 de var diye biliyorum.
selam benim t20 birden kapandı simdi yoigo yazısı geliyor daha sonra ftm mode yazısında kalıyor nasıl kurtarabilirim garantiyede veremiyorum
selam benim t20 birden kapandı simdi yoigo yazısı geliyor daha sonra ftm mode yazısında kalıyor nasıl kurtarabilirim garantiyede veremiyorum
bunu denedi olmadı galibo yu bulamadım sizden haber bekliyorum internette vodafon 945 icin kutarma var ama t 20 için yok backup la olur diyorlar bana siz t20 backup ı alarak gonderebilirmisiniz
senin google hesabın varmı yani sonu @gmail.com ile bitecek o züyden öyle diyor yanlış girdiğin için eğer deswenli kildi unuttuysan servise götürebilirsin, ordan sana yenıden yüklicekler romu galiba ...iyi günler çok fazla desen denemesi yapıldı kilidi açmak google hesabını kukkanıyrm yanlıs kullanıcı adı ve ya şifre diyor napmam gerekıyor yardımmmm ??????**
Sistem olarak biraz zorlar ice cream sandwichi t 20.huawei rom üretiminde oldukça yavaş.bence 4.0 zor gelir t20 ye.ice cream 4.0.1 geldi mi ? :P Gelecek diyorlardı.
iyi günler çok fazla desen denemesi yapıldı kilidi açmak google hesabını kukkanıyrm yanlıs kullanıcı adı ve ya şifre diyor napmam gerekıyor yardımmmm ??????**
kilidi unuttuysan tekrar rom atacakalr galiba yetkililere götüreceksin...akıl var mantık var bi bilgisyarda gmail e gir şifremi unuttuma bas olmazsa cihazını recovery mode da aç wipe data yap ama bütün uygulamalar silinir
kardeşim sim kartındamı yoksa telefondamı kişiler.Bi kontroll et tekrar kaç kişi var büyük ihtimalle yer yoktur.Yeni program oyun indirme bütün t20 kullanıcılarında sorun var o yani yer sıkıntısı az t20 de ram i 256 mb olduğu için.Buna çözüm uygulamaları sd karta taşıcaksın.Bana bu da yetmiyordumerhaba. Turkcell T20 telefonumda bir kaç sorunum var. birincisi bir süredir telefonma yeni kişi kaydetmek istediğimde veritabanı dolu diyor ve kayıt yapmıyor. numarayı ancak kayıltlı kişinin bilgilerini değiştirerek yapabiliyorum. yani yeni bir kişi eklemem imkansız. ikinci sorunum da yeni program indirmek istediğimde hafıza dolu vn. diyerek indirmiyor. boş alanım 3,9 mb gözüküyor. mümkün olan tüm programları sd karta attım ama alan açılmadı. hatta kullanmadıklarımı silsem bile fazla bir alan açılmıyor. ne yapmamı önerirsiniz?
Dostum en iyisi bence fundowsky. linki; http://www.maxicep.com/android-romlar/mesaj-1fundowsky-clean-rom-v4-0-t20-icin-muthis-rom-2-636972.htmlt20 icin en guzel en serii en az ram.harcayan bataryasi uzun giden cyanogen mod hangisi? link verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?