Turkcell T20 < Çözemedim >

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkcell T20 < Çözemedim >
Arkadaşlar herkese merhaba, geçtiğimiz ay Turkcell T20 aldım. Fakat telefondan istediğim ses kalitesini alamıyorum. Biraz araştırmalarım sonucunda bütün cihazlarda böyle sorun olduğunu keşif ettim. Ben müzik telefon istediğim için bunu değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat şöyle bir sorunum var;

Telefonun yanında İnternet Paketi verdiler. Bu internet paketini ben bitirdim ve her kullanımımda faturaya yansıyor fiyat. Telefonu benden alacak olan kişi bunu umursamaz ve inanılmaz faturalar gelir bize. Bunu iptal edebilirmiyiz, eğer bunu iptal edebilirsek bende değiştireceğim. Turkcell bayii lerine gidecek vaktim yok.

Ayrıca; Sony Ericsson W995i ile değiştirmeyi veya bunu satıp onu almayı düşünüyorum. Sizde düzgün bir seçim olabilirmi ?

Peocawe

Üye
Bende T20 kullanıcısıyım hiç bi ses problemi yok. Bence gayet kaliteli bir ses veriyor telefon. İnternet olayı dediğin gibi değil sanırım. Telefonda ki paket bitince telefonda hangi simkart takılı ise ona yansıyor diye biliyorum ben.

T20 ses kalitesi iyi diyorsun, kulaklığa kısık ve dışarıya fazla tizli ses veriyor.

Peocawe

Üye
&#8203;Kulaklığı kastetmemiştim ben.

cercix

Üye
t 20 gecerli tel aga f/ p telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...