Faturalı Turkcell 2017 Elçi Paketi ( Turkcell Çalışanlarına Özel )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell 2017 Elçi Paketi ( Turkcell Çalışanlarına Özel )
Turkcell kendi çalışanlarına özel olarak hazırladığı Elçi paketini yeni yılda yeniledi. Turkcell Elçi paketi detayları ve fiyatları ile ilgili tüm bilgiler makalemizde yer alıyor.

Turkcell çalışanlarına önem verdiğini bir daha bizlere gösterdi. Doya doya internet kullanmaları için aylık tam 2 GB internet hakkına sahipler. Kampanyadan faydalanmak için Turkcell İletişim Merkezi, Turkcell Dağıtım Merkezi, Turkcell Satış Noktası ve Turkcell zincir mağaza kurumlarından her hangi birinde çalışan olmanız gerekmektedir. Paketin satın alınması ve içerik kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinelim.

Elçi Paketi Kampanyası ile Yüzler Gülüyor!
Turkcell çalışanları yeni Elçi Paketi ile oldukça mutlu. En büyük ayrıcalıkları ise paketi istedikleri elçi tarifelerinin her hangi birinin üzerine alabilmeleri. Kampanya içeriği oldukça dolgun ve buna karşılık kampanyanın fiyatı oldukça ucuz. Gerçi Turkcell’in güler yüzlü biricik çalışanlarına az bile! Şimdi paket hakkında ki kullanım detaylarına geçelim. Paket eğer hattınız bünyesinde ki tarifeye tanımlı ise tekrar paketi satın alamıyorsunuz.

Elçi Paketlerini DKÇYS’ye tanımlı bireysel ve kurumsal hatlar da alabilir ve gönül rahatlığıyla kullanabilir. Paketi hattınız dahilinde kullandığınız tarife üzerine satın alma için YENIELCI yazıp 2222’ye göndermeniz yeterli. İlgili servisten gelecek onaylama mesajından sonra paket içeriğinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Paketi DKÇYS üyesi olan Turkcell çalışanları hemen satın alabilir. Ancak DKÇYS üyesi olmayan çalışanlar ilk olarak DKÇYS platformuna üye olmalılar.

Üye olduktan sonra gelen mesajla üyeliklerini tamamladıktan hemen sonra paketi satın alabilirler. DKÇYS kaydı bulunmayan çalışanlar 2223’ye attıkları mesaj sonrasında cevap alamayacaklardır. İlgili platforma üye olduktan sonra başvurularını yinelemeleri gerekmektedir. Elçi paketi her ay yenilenmektedir. İptal etmek istediğinizde 2222’ye IPTAL YENIELCI yazarak ücretsiz göndermeniz yeterlidir. İptal onayına dair mesaj geldikten sonra bir sonra ki fatura döneminizde elçi paketi yenilenmeyecektir. İptal ettiğiniz fatura dönemi boyunca kalan kullanım haklarınızı kullanabilirsiniz.
 


Üst Alt