Turkcell t20 almalımıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

T20 almalımıyım?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell t20 almalımıyım?
Öncelikle hepinize selamlar...
Arkadaşlar 400-520 TL bütçem var, android işletim sistemli bir cep telefonu almaya karar verdim, araştırıyorum c6-01, Galaxy gio, C5-03, İdeos x5, wildfire gibi benim bütçemi aşan cihazlar öneriyolar, yada saçma sapan şeyler...:vur
Ama nedense kimse T20 yi önermiyor uzun süredir araştırıyorum kötü bir cihazda değil, ama neden kimse önermiyor anlayamadım.:bilmm
Sizce T20 almalımıyım?? Almamalıysam neden almamalıyım??:hmmm Lütfen yardım edin hepinize şimdiden teşkkürler :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
T20yi kimse önermez çünkü aslen çin yapımı bir telefon.Ayrıca yavaş ve Androidi yaşatmıyor insana.Galaxy Gio 500 TL.Senin bütçene uygun.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4188581][COLOR="Red' Alıntı:
T20yi kimse önermez çünkü aslen çin yapımı bir telefon.Ayrıca yavaş ve Androidi yaşatmıyor insana.Galaxy Gio 500 TL.Senin bütçene uygun.

Kardeş uzun bir süredir cep telefonu fiyatlarından haberin yok heralde :) Galaxy gio 550+ TL :) Veya ben yanlış biliyorum ki inşallah öyledir :)
Doların yükselişinden dolayı cep telefonu fiyatları uçuşta :)[/COLOR]

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Kardeş uzun bir süredir cep telefonu fiyatlarından haberin yok heralde :) Galaxy gio 550+ TL :) Veya ben yanlış biliyorum ki inşallah öyledir :)
Doların yükselişinden dolayı cep telefonu fiyatları uçuşta :)

Ovv gerçekten dolar 1.87 TL olmuş.Dolar düşene kadar bekle.Önceden en pahalısı 525 TLydi.Şimdi alman senin zararına.

euzen

Üye
t 20 kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim fazla para vermeyip ideal bir telefon istiyorsan...

• Beğen
Tepkiler: brk38
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4188618][COLOR="Red' Alıntı:

Ovv gerçekten dolar 1.87 TL olmuş.Dolar düşene kadar bekle.Önceden en pahalısı 525 TLydi.Şimdi alman senin zararına.
[/COLOR]
Ya biraz saçma ve konuyla alakasız bir soru olacak ama ne zamana düşerki ::hmmm

----------Eklendi @ 15:10:39 ---------- Yazıldı @ 15:09:23 ----------

Kardeş Donma yasşıyormusun?
t 20 kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim fazla para vermeyip ideal bir telefon istiyorsan...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ya biraz saçma ve konuyla alakasız bir soru olacak ama ne zamana düşerki ::hmmm

Şuan Euro 2.37 civarlarında.Avrupa pazarı canlanınca dolar yine 1.50 civarlarına düşecektir.Euro ise tekrar 2.50 olacaktır.Üretimler dolar üzerinden yapıldığından fiyatlar düşecektir.Beklemen 1 ayda olabilir 1 günde.Borsayı 20 yıldır takip edenler bile bunu kestiremiyor :)

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4188644][COLOR="Red' Alıntı:

Şuan Euro 2.37 civarlarında.Avrupa pazarı canlanınca dolar yine 1.50 civarlarına düşecektir.Euro ise tekrar 2.50 olacaktır.Üretimler dolar üzerinden yapıldığından fiyatlar düşecektir.Beklemen 1 ayda olabilir 1 günde.Borsayı 20 yıldır takip edenler bile bunu kestiremiyor :)
[/COLOR]
Saol kardeş yardımların için çok teşekkür ederim :)

black months

black months

Üye
sakın t20 alma 30 tl daha koy lg p 503 al taş gibi telefon birsürüde özelliği var

brk38

brk38

Üye
T20 alma diyenler bence fazla abartıyorlar bende sizin gibi ön yargılarla aldım fakat kullandıktan sonra o kadar önyargılı olmaya gerek olmadığını fark ettim.doğrudur i4s kadar yada sgs2 kadar iyi değil ama o telefonları da aratmıyor.verdiğin paraya fazlasıyla değer:oke:

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
T20 alma diyenler bence fazla abartıyorlar bende sizin gibi ön yargılarla aldım fakat kullandıktan sonra o kadar önyargılı olmaya gerek olmadığını fark ettim.doğrudur i4s kadar yada sgs2 kadar iyi değil ama o telefonları da aratmıyor.verdiğin paraya fazlasıyla değer:oke:

Kardeş öncelikle çok teşekkür ederim, amabidedezavantajlarından bahsedermisin ayrıca ne zamandır kullanıyorsun?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

nasıl iphone'u aratmıyo anlamadım!! Daha HD oyun bile oynanılmıyor. Bu kadar da abartmayım.

unsur

Üye
arkadaşım 2 aydır t20 kullanıyorum abartılı şekilde kötülüyorlar sanki kullanmışlar gibi kesinlikle alabileceğin telefon radyo özelliği yok(tu) ancak yeni güncellemeyle birlikte internette aratırsan kurabilirsin şu an radyom da var yani kesinlikle tavsiye ederim

by*cambaz

Üye
durmumun varsa bnce ideos x5 almalısın f/p kralı

by*cambaz

Üye
o zaman al yani

euzen

Üye
yok usta yaşamıyorum

512512

512512

Üye
t20 fena değil standart kullanıcılar için pek yüksek şeyler istemeyenler için ben evet dedim o yüzden ama taahhüt olayı her videoyu açmaması filan bence sorun

en iyisi 2.el bir telefon almak taahhüte bulaşmamak sahibinden bak o fiyat aralığında misal galaxy mini max 380 tl bulursun garantisi devam edenlerden alırsın yada c6 gibi bir tel alırsın o fiyata en iyisi 3-5 aylık bir telefon almak veya vatan bilgisayar haftasonu indirimlerinden yararlanın %25 indirim ile lg optimus veya galaxy y gibide olabilir tercih senin.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
t20 fena değil standart kullanıcılar için pek yüksek şeyler istemeyenler için ben evet dedim o yüzden ama taahhüt olayı her videoyu açmaması filan bence sorun

en iyisi 2.el bir telefon almak taahhüte bulaşmamak sahibinden bak o fiyat aralığında misal galaxy mini max 380 tl bulursun garantisi devam edenlerden alırsın yada c6 gibi bir tel alırsın o fiyata en iyisi 3-5 aylık bir telefon almak veya vatan bilgisayar haftasonu indirimlerinden yararlanın % indirim ile lg optimus veya galaxy y gibide olabilir tercih senin.
Teşekkür ederim ikinci eli pek düşünmüyorum ama vatan pc yi düşünücem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...